Πολιτικη & Οικονομια

Η απάντηση της Παπακώστα προς όσους θυμήθηκαν τη Μαρία Αντουανέτα

«Ας ρωτήσουν τον καθρέφτη τους. Ως τι μιλούν; Ως sans cullotes;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Παπακώστα
Κατερίνα Παπακώστα / © INTIME NEWS/ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ανάρτηση στα social media από την Κατερίνα Παπακώστα για τον χαρακτηρισμό Μαρία Αντουανέτα που της αποδόθηκε: «Ας ρωτήσουν τον καθρέφτη»

Σχολιάζοντας τις αναφορές στη Μαρία Αντουανέτα με αφορμή τη δήλωσή της για τα Εξάρχεια, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όσοι θυμήθηκαν την Μαρία Αντουανέτα, ως τι μιλούν; Ως sans cullotes; Ανοιχτοί από παντού, δίχως αίσθηση της ευθύνης τους. Είναι δε και αφελείς. Στις άστοχες επιθέσεις τους εναρμονίζονται ακραίοι της Πειραιώς και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους παλιούς εμβληματικούς τους, που τους έφυγε η σημαία στα Ίμια. Όσο για το Αντουανέτα, ας ρωτήσουν τον καθρέφτη τους...».
 

 

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Κατερίνα Παπακώστα ερωτηθείσα για τα Εξάρχεια, μίλησε για «μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας», «κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-, η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας, εδώ και αρκετές δεκαετίες...».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ