- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κώστας Μπακογιάννης: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά»
229 πρόσωπα από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς και κομματικούς χώρους
Γιούρκας Σεϊταρίδης, Χρήστος Τεντόμας, Λενιώ Μυριβήλη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Αλεξία Εβερτ, Ανδρέας Κωνσταντάτος, Πόπη Δομάζου, και Φωτεινή Λεομπίλα είναι ορισμένοι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».
Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρκεια ανοικτής εκδήλωσης στο Μετς. Συνολικά, οι υποψήφιοι είναι 229. Περίπου το 60% των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά, ενώ αρκετοί εξ αυτών προέρχονται από διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις οι οποίες στις προηγούμενες εκλογές ήταν αντίπαλες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού:
- Τόσο οι υποψήφιοι Δημοτικοί όσο και οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι εκπροσωπούν όλο το εύρος των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων έτσι ώστε σε κάθε επίπεδο διοίκησης του Δήμου να έχουν λόγο και ρόλο όλοι οι δημότες της Αθήνας.
- Είναι πρόσωπα με ξεχωριστές αναφορές και μάχες, καθένας για την κοινωνική αλλά και επαγγελματική ομάδα του αλλά και για την γειτονιά της Αθήνας στην οποία μένει ή εργάζεται.
- Εκτός από την συγκρότηση του συνδυασμού για το Δημοτικό Συμβούλιο, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και στην εκπροσώπηση των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς για τον Κώστα Μπακογιάννη αποτελούν επτά μικρότερους ξεχωριστούς Δήμους. Γι’ αυτό το λόγο θα παρουσιαστούν σύντομα επτά ξεχωριστά προγράμματα με αποκέντρωση μέσων, πόρων και αρμοδιοτήτων, για καθεμιά από τις Δημοτικές Κοινότητες.
Κώστας Μπακογιάννης: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της πόλης
«Οι Δημοτικές Κοινότητες είναι το κύτταρο του Δήμου. Τις θέλουμε στην πρώτη γραμμή. Μαχητικές και παρεμβατικές» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Και πρόσθεσε: «Το ψηφοδέλτιο μας συνδυάζει την σημαντική εμπειρία στην αυτοδιοίκηση με έναν αέρα δυναμικής ανανέωσης. Έξι στους δέκα υποψηφίους συμμετέχουν πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές. Είναι άνθρωποι οι οποίοι αποφάσισαν να βρεθούμε όλοι μαζί και να βάλουν τα δυνατά τους στην προσπάθειά μας να αλλάξει η εικόνα της πόλης. Είναι όμως μαζί μας και έμπειροι αυτοδιοίκητοί, οι οποίοι το 2014 βρίσκονταν σε τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Τότε, ήταν αντίπαλοι και σήμερα ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της πόλης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.