Πολιτικη & Οικονομια

H μεγάλη χάρη που χρωστάνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
231488_1_1.jpg

Ποιο είναι το δίλημμα του Αλέξη; Ενοχλήθηκε κανένας από τα απειλητικά μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους οι υπουργοί της κυβέρνησης; Γιατί έσκασε από τη ζήλια του ο Παύλος; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.

 

Ο παλιός με τα video games, ο καινούργιος με τις σειρές στο Netflix και τα Casa de Papel, θα δουλέψει κανένας ή τζάμπα τους πληρώνουμε;

 

 

 

 

Αγγούρια και σεξιστικά υπονοούμενα σε πρωινά πάνελ, οι νέοι καρποί που αναρριχώνται στον «προοδευτικό πόλο».

 

 

Στα 10,94 δισ. ευρώ οι απλήρωτοι φόροι, σε επίπεδο ρεκόρ οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και εισοδημάτων. Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.

 

 

Πολιτικοί που σπούδασαν στο εξωτερικό και στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά με δίδακτρα χιλιάδων ευρώ, καταψηφίζουν την αναθεώρηση του άρθρου 16. Ίσες ευκαιρίες για όλους.

 

 

Το αστείο είναι πως υπάρχουν ακόμα ΓΑΠικοί που πιστεύουν πως τον Παπανδρέου τον έριξαν οι Βενιζελικοί!

 

 

Αλήτη, μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω, ο ένας. Σου δίνω διορία τρεις μέρες, μετά θα έρθω από εκεί, ο άλλος. Αυτό δεν είναι υπουργικό συμβούλιο, είναι το Goodfellas του Σκορσέζε.

 

 

Πάντως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οφείλουν μεγάλη χάρη στον Τσίπρα. Επιτυγχάνουν έτσι τη δικιά τους αυτοκάθαρση χωρίς κανένα κόστος.

 

 

Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ, αλήτη. Θα σε ξεφτιλίσω δημόσια. Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω. Μην ενοχλείστε, απλώς δύο υπουργοί ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους.

 

 

Το δίλημμα του Αλέξη: να αρπάξω την ευκαιρία να στείλω αδιάβαστο τον σαχλαμαρόμαγκα και να το παίξω κανονικός ή να πάω το καλοκαίρι με το φουσκωτό του Σίκινο;

 

 

Δυο υπουργοί ανταλλάσσουν απειλητικά μηνύματα «θα σε τελειώσω», με υπονοούμενα για 24 εκατομμύρια. Ένας τρίτος ηχογραφεί συνομιλία με τον κεντρικό τραπεζίτη. Narcos, τελευταίο επεισόδιο.

 

 

Ο Τέρενς Κουίκ υποδέχεται στη Ριζοσπαστική Αριστερά τον Θάνο Μωραΐτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ