- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H μεγάλη χάρη που χρωστάνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα
Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.
Ποιο είναι το δίλημμα του Αλέξη; Ενοχλήθηκε κανένας από τα απειλητικά μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους οι υπουργοί της κυβέρνησης; Γιατί έσκασε από τη ζήλια του ο Παύλος; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.
Ο παλιός με τα video games, ο καινούργιος με τις σειρές στο Netflix και τα Casa de Papel, θα δουλέψει κανένας ή τζάμπα τους πληρώνουμε;
Αγγούρια και σεξιστικά υπονοούμενα σε πρωινά πάνελ, οι νέοι καρποί που αναρριχώνται στον «προοδευτικό πόλο».
Στα 10,94 δισ. ευρώ οι απλήρωτοι φόροι, σε επίπεδο ρεκόρ οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και εισοδημάτων. Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.
Πολιτικοί που σπούδασαν στο εξωτερικό και στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά με δίδακτρα χιλιάδων ευρώ, καταψηφίζουν την αναθεώρηση του άρθρου 16. Ίσες ευκαιρίες για όλους.
Το αστείο είναι πως υπάρχουν ακόμα ΓΑΠικοί που πιστεύουν πως τον Παπανδρέου τον έριξαν οι Βενιζελικοί!
Αλήτη, μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω, ο ένας. Σου δίνω διορία τρεις μέρες, μετά θα έρθω από εκεί, ο άλλος. Αυτό δεν είναι υπουργικό συμβούλιο, είναι το Goodfellas του Σκορσέζε.
Πάντως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οφείλουν μεγάλη χάρη στον Τσίπρα. Επιτυγχάνουν έτσι τη δικιά τους αυτοκάθαρση χωρίς κανένα κόστος.
Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ, αλήτη. Θα σε ξεφτιλίσω δημόσια. Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω. Μην ενοχλείστε, απλώς δύο υπουργοί ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους.
Το δίλημμα του Αλέξη: να αρπάξω την ευκαιρία να στείλω αδιάβαστο τον σαχλαμαρόμαγκα και να το παίξω κανονικός ή να πάω το καλοκαίρι με το φουσκωτό του Σίκινο;
Δυο υπουργοί ανταλλάσσουν απειλητικά μηνύματα «θα σε τελειώσω», με υπονοούμενα για 24 εκατομμύρια. Ένας τρίτος ηχογραφεί συνομιλία με τον κεντρικό τραπεζίτη. Narcos, τελευταίο επεισόδιο.
Ο Τέρενς Κουίκ υποδέχεται στη Ριζοσπαστική Αριστερά τον Θάνο Μωραΐτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Eλευθερίας επανέλαβε ότι εκείνη γνώριζε την Καλλιόπη Σεμερτζίδου
Tι αναφέρει ο δικηγόρος της μετά την κράτηση της σε αστυνομικό τμήμα
«Τα θεωρώ και μέσο προστασίας» ανέφερε μεταξύ άλλων
«Ανάσα» στην αγορά ακινήτων και στους φορολογούμενους
Προσωποποιημένες υπηρεσίες και ασφαλής επικοινωνία πολίτη–Δημοσίου
Η ποιότητα μιας δημοκρατίας δεν κρίνεται μόνο από τις προθέσεις των κυβερνώντων, αλλά κυρίως από την ανθεκτικότητα των θεσμών της.
H πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αρνείται κατηγορηματική ότι υπήρξε εργαζόμενη του κόμματος
Τι αναφέρει η συγγραφέας του βιβλίου «Μάτι, 23 Ιουλίου 2018»
Η απάντηση του Σταύρου Παπασταύρου
Νέα στρατηγική με αιχμή την τεχνολογία, τις κάμερες και τις παρεμβάσεις στις υποδομές
«Μόνο εμείς έχουμε σχέδιο, ενημερωθείτε για το έργο μας και να το υπερασπίζεστε»
Η νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αλλάζει τους όρους της συζήτησης: η ρύπανση από πλαστικό δεν είναι περιβαλλοντικό ζήτημα. Είναι οικονομικό.
Αφρομή η ανάρτηση της ΕΛΑΣ για τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
«Αναβαθμίζουμε ένα κρίσιμο τμήμα του οδικού δικτύου», τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής
«Το νομοσχέδιο διατηρεί τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού και ενισχύει τον ρόλο της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ»
Πράσινο φως από το δημοτικό συμβούλιο για τη δημιουργία πνεύμονα πρασίνου στη ΔΕΘ
Για παραποίηση των λεγομένων της κάνει λόγο η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Μπαίνει τέλος σε μια εκκρεμότητα 23 ετών με τη σταδιακή αδειοδότηση ανά περιφέρεια
Η Βουλιαγμένη δεν ανήκει πια στους κατοίκους της. Ανήκει ολοένα και περισσότερο σε μια παγκόσμια αγορά ακινήτων, όπου η αξία της γης μετρά περισσότερο από την αξία της κοινότητας.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.