- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα
Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα αυτός είναι ο στόχος μας και δεν θα υποχωρήσουμε από αυτόν, είπε μεταξύ άλλων
«Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του και πρόσθεσε ότι "οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι καθώς στις 26 Μαΐου θα έχουμε εκλογές".
Εξήγησε ότι "αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές το Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του το πολιτικό μήνυμα των Ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε αν είχαμε εθνικές εκλογές...Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα αυτός είναι ο στόχος μας και δεν θα υποχωρήσουμε από αυτόν".
Αναφέρθηκε και στις περιφερειακές εκλογές λέγοντας ότι στόχος είναι καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες και γιατί όχι ακόμη και οι 13 στη ΝΔ. Για τις δημοτικές ανέφερε ότι "στους δήμους που δεν έχουμε προτιμήσεις σεβόμαστε τις επιλογές των πολιτών".
Υπογράμμισε το μήνυμα του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ: λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα. "Έχουμε πράγματα να πούμε στους ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι "ο πυρήνας του προγράμματός μας πρέπει να φθάσει μέχρι τον τελευταίο Έλληνα. Θα πρέπει ο καθένας να ξέρει τρεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ψηφίσει ΝΔ...Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν πιο πολύ ανάγκη, η ΝΔ είναι κοινωνικό και λαϊκό κόμμα".
Έχουμε 144 καινούριους αναπληρωτές στις Γραμματείες μας με εξαιρετικά ποιοτικά στοιχεία. Είμαι περήφανος που κάνουμε πράξη την ουσιαστική ποιοτική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας και δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά. https://t.co/16PWlrMEcq pic.twitter.com/M5A79DHfDU
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) February 22, 2019
Είπε ακόμη ότι η ΝΔ αναδεικνύει, και γι αυτό έχει συγκροτήσει και αντίστοιχες γραμματείες, ζητήματα ποιότητας ζωής και της οικογένειας. "Θέλουμε να στηρίξουμε την οικογένεια και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που κινδυνεύει να αφανίσει το έθνος μας" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στην ηγεσία του είπε ότι "είμαστε μία διαφορετική ΝΔ καθώς πηγαίνουμε προς τις πολλαπλές εκλογές... Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση και την ξανακάναμε την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών".
Επέστησε την προσοχή των στελεχών στο ότι "θα πρέπει να σπάσουμε τα στεγανά και την προσπάθεια να μας παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είμαστε...Ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται μία ΝΔ που δεν υπάρχει, αντιμετωπίζει μία άλλη ΝΔ και έναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη... Όσο θα επενδύει στην οξύτητα και στην πόλωση, εμείς θα εστιάζουμε στα προβλήματα των πολιτών. Δεν θα αφήνουμε τίποτε αναπάντητο αλλά θα προβάλλουμε και τις θετικές μας προτάσεις".
Ευχαρίστησε τους επικεφαλής των γραμματειών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν ανιδιοτελώς και πρόσθεσε ότι "κάνουμε πράξη το προσωπικό μου στοίχημα την ποιοτική ανανέωση της ΝΔ, δίνοντας την ευκαιρία σε καινούργια πρόσωπα να συμμετάσχουν και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ κομμάτων κοινωνίας και πολιτικής".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.