- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωράκης για Ψαριανό: Να απαντήσει αν έφυγε για να είναι υποψήφιος στη ΝΔ
Σχετικά με τα ηχητικά που διέρρευσαν για τον Γιώργο Αμυρά και τον Γρηγόρη Ψαριανό απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Σχετικά με τα ηχητικά που διέρρευσαν για τον Γιώργο Αμυρά και τον Γρηγόρη Ψαριανό απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
"Έχετε ίσως ξεχάσει την απάντηση που έδωσε η επιτροπή Δεοντολογίας σε όλη αυτή την υπόθεση. Εμείς όπως όλα τα κόμματα κρατάμε ηχογραφημένα πρακτικά. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα κόμμα, τι έχουμε στενογράφους; Έχουμε ηχογραφημένα πρακτικά , όπως έχουν όλα τα σύγχρονα κόμματα και όπως το επιτρέπουn οι εσωτερικοί κανονισμοί των οργάνων που συνεδριάζουν" τόνισε.
"Μπορεί να το δει κάθε Έλληνας πολίτης. Έβγαλαν τα παιδιά στο Ποτάμι τις φωτογραφίες, όπου όλοι μιλάμε μπροστά σε ένα κασετόφωνο. Παράνομη ηχογράφηση είναι να είναι κρυμμένο κασετόφωνο. Είδαμε τους ανθρώπους του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού να μιλάνε μπροστά σε ένα ανοιχτό μαγνητόφωνο. Είμαι εγώ, η Λυμπεράκη, ο Τσιόδρας... Όλοι μιλάμε στο μαγνητόφωνο γιατί είναι μια συνεδρίαση επίσημη και κρατούνται ηχογραφημένα πρακτικά. Τώρα τα άλλα είναι συζήτηση για να γίνεται.
Ο κ. Ψαριανός έχει κληθεί να απαντήσει σε κάτι πολύ απλό και λέει διάφορα και μπορεί να συνεχίσει να λέει διάφορα. Έφυγε από το Ποτάμι για να είναι υποψήφιος της ΝΔ. Είναι έτσι; Σε αυτό να απαντήσει. Τώρα τα υπόλοιπα ας τα βρουν οι άνθρωποι που είναι ειδικοί να τα βρουν. Η επιτροπή Δεοντολογίας του Ποταμιού ανακοίνωσε ότι αυτές οι ηχογραφήσεις γίνονται εις γνώση όλων των στελεχών, είναι γραμμένη η απόφαση στους εσωτερικούς κανονισμούς, άρα για τι ηχογραφήσεις μιλάμε; Είναι αστεία πράγματα" ανέφερε.
"Αυτό είναι το ερώτημα για τους πολίτες. Όταν κάποιος φεύγει από ένα κόμμα, φεύγει διαμαρτυρόμενος; Τον ενοχλεί κάτι; Ναι. Αλλά όταν εντάσσεται στους πολιτικούς σχεδιασμούς ενός άλλος κόμματος, ο κ. Δανέλλης στον ΣΥΡΙΖΑ, που άρχισε να υπογράφει και ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός και ο κ. Αμυράς στους σχεδιασμούς της ΝΔ, τότε πρέπει να απολογηθούν στους ανθρώπους που τους ψήφισαν. Γιατί δεν τους ψήφισαν για να είναι δεκανίκι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ" είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.