- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γ. Ραγκούσης: Παπανδρέου και Βενιζέλος με ανάγκασαν να συνεργαστώ με την ΝΔ (video)
«Μας ήρθαν καπέλο ο Καρατζαφέρης, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης και κυρίως εκείνοι που χρεοκόπησαν τη χώρα»
«Είμαι παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις για την κοινωνικά συντελεσμένη προοδευτική παράταξη», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός και πρώην στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Ραγκούσης.
Ο κ. Ραγκούσης επιτέθηκε και κατά του Κινήματος Αλλαγής και της Φώφης Γεννηματά, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «αν το ΠΑΣΟΚ είχε συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν αυτή τη στιγμή στο 3 και 4%... Αυτό το νοσηρό ότι είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά συντάσσομαι με τον Μητσοτάκη, δεν θα το αγοράσει ο ελληνικός λαός».
Ερωτώμενος δε γιa τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ το 2011-2012 με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς συνεργαστήκαμε ως κόμμα με το ΛΑΟΣ. Παπανδρέου και Βενιζέλος με ανάγκασαν να συνεργαστώ με αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, με τον Σαμαρά και τη ΝΔ που σήμερα ηγείται ο κ. Μητσοτάκης».
Έσπευσε δε να εξηγήσει πως «αν τότε εγώ έλεγα, όταν με πήρε τηλέφωνο ο Παπαδήμος και μου ζήτησε να μπω αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, ότι δεν μπαίνω, θα βγαίνανε και θα λέγανε "κοίτα το παλιόπαιδο, που το έπαιζε υπερυπουργάρα και τώρα δεν δέχεται να πάει αναπληρωτής υπουργός"».
«Μας ήρθαν καπέλο ο Καρατζαφέρης, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης και κυρίως εκείνοι που χρεοκόπησαν τη χώρα και μάλιστα για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης που δεν πήραμε ποτέ απόφαση».
Ωστόσο, ο κ. Ραγκούσης απέφυγε να απαντήσει αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας με νόημα πως «δεν είναι καθόλου απαραίτητο να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ώρα να σταθούμε δίπλα στην ενεργοβόρο βιομηχανία»
Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων και εκκαθαριστικά με μειώσεις φόρων - Ποιοι κερδίζουν από ΕΝΦΙΑ και τεκμήρια
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Η προθεσμία για την υποβολή, ποιοι εξασφαλίζουν τη μέγιστη έκπτωση 4%
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.