- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυγενάκης: Το Δημόσιο καταβάλλει ενοίκιο, για τα δικά του κτίρια, στο Υπερταμείο
«H κυβέρνηση παραδίδει, … εν κρυπτώ, στο Υπερταμείο τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας»
Στο θέμα της καταβολής ενοικίου από το Δημόσιο για τα δικά του κτίρια που έχουν παραχωρηθεί στο Υπερταμείο, αναφέρθηκε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη 101,5 ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη η κυβέρνηση «παραδίδει, … εν κρυπτώ, στο Υπερταμείο τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα το δημόσιο πληρώνει ενοίκιο για τη χρήση των δικών του κτιρίων». Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε τα ακίνητα που εκχωρούνται στην Κρήτη είναι 417, τα 177 στο Ηράκλειο, τα 31 στο Ρέθυμνο, τα 191 στα Χανιά και 18 στο Λασίθι. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ χαρακτηρίζει σκανδαλώδες το γεγονός ότι το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλει ενοίκιο, για τα δικά του κτίρια, στο Υπερταμείο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.
Ο κ. Αυγενάκης ζητά μάλιστα από όλους τους Βουλευτές της Κρήτης, πέρα από τη δική του κοινοβουλευτική ερώτηση που έχει κάνει από τις 19/9, να καταθέσουν μαζί αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομικών να τους ενημερώσει ποια είναι αυτά τα 417 δημόσια ακίνητα στην Κρήτη που έχουν εκχωρηθεί στο Υπερταμείο με πλήρη περιγραφή της θέσης, της έκτασης, της χρήσης, και των λοιπών τους στοιχείων για κάθε ένα από αυτά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.