Πολιτικη & Οικονομια

Επιστροφή στην πτώση για το Χρηματιστήριο Αθηνών: Ρευστοποιήσεις στις τράπεζες

Η αγορά χάνει πάνω από 1,5%

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρηματιστήριο
Χρηματιστήριο © EUROKINISSI / ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ

Nέες πιέσεις στην Αθήνα καθώς επανήλθαν οι ρευστοποιήσεις στις τράπεζες. Η αγορά χάνει πάνω από 1,5% ύστερα από την ανοδική κίνηση στις τράπεζες, η οποία στηρίχθηκε και από τις ειδήσεις για το εγγυοδοτικό σχήμα – δημιουργήθηκε κενό στους αγοραστές, οι οποίοι δεν είναι αυτοί που θα μπορούσαν να διατηρήσουν την αγορά σε θετικό επίπεδο. Κακή, όμως είναι η εικόνα και στις υπόλοιπες μη τραπεζικές μετοχές, έτσι δεν υπάρχει καμία στήριξη.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 2.30 υποχωρούσε 1,78% στις 664,32 μονάδες. Πτώση 3,45% και για τον τραπεζικό κλάδο, σημαντικές απώλειες στα πετρέλαια, τα τρόφιμα αλλά και τα βιομηχανικά προϊόντα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY