Πολιτικη & Οικονομια

Η Λυδία Κονιόρδου άρχισε να τοποθετεί ενεργειακούς κρύσταλλους στο ΚΠΙΣΝ

Προσπαθεί να καθαρίσει το μέρος από την άσχημη αύρα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koniord.jpg

Πυρετωδώς εργάζονται από το πρωί τα συνεργεία αποκατάστασης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να διαμορφώσουν κατάλληλα τον περιβάλλοντα χώρο σύμφωνα με τις οδηγίες της Λυδίας Κονιόρδου.

Παρούσα στις εργασίες είναι φυσικά και η νέα πρόεδρος του Ιδρύματος που σε πρόσφατη επίσκεψή της διαπίστωσε πως τα δέντρα, τα φυτά αλλά και οι πλάκες είναι αρνητικά φορτισμένες. Όπως αρνητικά φορτισμένη είναι άλλωστε και η ίδια από την αρνητική ενέργεια που συσσώρευσε κατά την θητεία της στο υπουργείο Πολιτισμού.

koniord.jpg

Η κυρία Κονιόρδου αφού πέρασε αρκετή ώρα αγκαλιάζοντας και μιλώντας στα δέντρα κατέληξε δίπλα στους εργάτες που εκείνη την ώρα φύτευαν τους ενεργειακούς κρυστάλλους στα στις πλάκες και επιχείρησε να τους βοηθήσει «καθαρίζοντάς» τους από τον εσωτερικό τους θόρυβο.

Και μια χαριτωμένη λεπτομέρεια: Παρόν στην όλη διαδικασία ήταν και ο σκύλος της νέας προέδρου, ο χαριτωμένος Μαχαμπχαράτα-Σιντάρτα-Σατίβα που βλέποντας τους κρυστάλλους πήρε τη στάση του λωτού και άρχισε να διαλογίζεται.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ