- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
H βόλτα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Εικονική πραγματικότητα, τσίπουρο κι ένα παρολίγον ατύχημα (εικόνες, video)
Σε ποια περίπτερα έκανε στάσεις ο πρόεδρος της ΝΔ
Παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, στάση στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, δοκιμή τσίπουρου, αθλητικά σχόλια για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και σπόντες προς το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περιλαμβάνει η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.
Όπως γράφει το thestival, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε πεζή τη βόλτα του από το κτίριο διοίκησης και περνώντας από τον χώρο όπου βρίσκεται το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχολίασε δηκτικά με αφορμή το ρεπορτάζ του Πρακτορείου για την ακύρωση του μέτρο της περικοπής των συντάξεων: «Πολύ ωραία τα βλέπω τα πράγματα με Τσίπρα».
Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το περίπτερο των Ενόπλων δυνάμεων και συνέχισε στο σταντ της ΠΑΕ Άρης.
Στο περίπτερο 17, στo Hall of Games, ο πρόεδρος της ΝΔ έπαιξε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας φορώντας τα ειδικά γυαλιά, χαιρέτισε μικρούς Gamers κι έβγαλε πολλές selfies.
Στο περίπτερο όπου βρίσκεται το Επιμελητήριο των Σερρών, ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, Στέργιος Λίτος χάρισε του χάρισε ένα μπουκάλι πεπαλαιωμένο τσίπουρο, με τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει «είναι το αγαπημένο μου».
Επόμενος σταθμός στη βόλτα του προέδρου της ΝΔ ήταν το σταντ της ομάδας του Ηρακλή όπου τον υποδέχτηκε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλος.
Οι άνθρωποι του Γηραιού χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη φανέλα με το νούμερο 110, η οποία σηματοδοτεί τα 110 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.
Το παρολίγον ατύχημα
Σηνειώνεται ότι στη διάρκεια της περιήγησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ, οι αστυνομικοί ξαφνιάστηκαν όταν ένα μικρόφωνο της ΕΡΤ «προσγειώθηκε» μπροστά από τον πρόεδρο.
Το μικρόφωνο του boom έφυγε από τη θέση του και έπεσε στο κεφάλι ενός αστυνομικού.
Ένα μέτρο πιο πίσω βρισκόταν το κεφάλι του προέδρου της ΝΔ.
Πληροφορίες & βίντεο: thestival.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.