- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανοιχτό «παράθυρο» αποχώρησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ άφησε το στέλεχος των Οικολόγων Πρασίνων και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.
«Ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα σε τρεις μήνες και θα επανατοποθετηθούμε μετά. Δεν θα ταυτιστούμε με ευθύνες που δεν μας ανήκουν», ανέφερε μιλώντας στο Θέμα FM ο συνεργαζόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το πανελλαδικό συμβούλιο που συνεδρίασε ζητάει συγκεκριμένα πράγματα. Πρέπει να αντιμετωπιστεί η χαοτική δόμηση, να γίνει αναστολή της εκτός σχεδίου δόμησης αλλά και μια σειρά από άλλα ζητήματα όπως οι κατεδαφίσεις. Ζητάμε αναβάθμιση της σχέσης της οικολογίας με την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημαράς.
Ο βουλευτής των Οικολόγων επέρριψε ευθύνες προσωπικά και στον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη, για τον οποίο είπε ότι «στα θέματα πολεοδομίας δεν έκανε τίποτα και έχει ευθύνες γι’ αυτό. Εγώ το έχω επισημάνει αυτό εδώ και καιρό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
«Η λήθη να μη μετατρέπεται σε αιτία αναθεωρητισμού, βίας και μισαλλοδοξίας»
«Είμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας»
Από το 1963 έως το 2026- Κάθε επίσκεψη προέδρου στην Αθήνα αποτυπώνει μια κρίσιμη συγκυρία
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
«Το "Προλαμβάνω” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα»
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.