- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΝΔ για Πρέσπες: Θλιβερή μέρα για την Ελλάδα, μέρα ντροπής για Τσίπρα-Καμμένο
«Eκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες"»
«Θλιβερή» χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για την Ελλάδα η ΝΔ, κάνοντας λόγο και για μέρα «ντροπής» για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, τους οποίους και κατηγορεί πως «εκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα».
Σε δήλωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος, καθώς συνειδητοποίησε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί», ενώ προσθέτουν πως οι 153 βουλευτές των κ. Τσίπρα και Καμμένου έχουν βαρύτατες ευθύνες καθώς δεσμεύουν την Ελλάδα με μία συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν».
«Η ΝΔ θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες» τονίζεται στην ανακοίνωση, όπου καλούνται οι πολίτες να δείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ενώ καλείται η κυβέρνηση να πράξει το ίδιο, κατηγορώντας την πως μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ότι έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Η ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και για τη στάση της αστυνομίας στις Πρέσπες, κατηγορώντας την πως την ώρα που αφήνει τους Ρουβίκωνες να δρουν ανενόχλητοι, σήμερα δείχνει και το άλλο της πρόσωπο. «Την ώρα που οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πανηγύριζαν στις Πρέσπες για μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, δόθηκε εντολή στην αστυνομία να δείξει πρωτοφανή αγριότητα στέλνοντας ακόμα και στο νοσοκομείο πολίτες που διαδήλωσαν την πατριωτική τους ευαισθησία» τονίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακάτικη ανασκόπηση με αιχμή άμυνα, υποδομές Κρήτης, επιστολική ψήφο, στέγαση και δημόσια υγεία
Από 2 Φεβρουαρίου για επιχειρήσεις άνω του 1 εκατ. ευρώ – Τι ισχύει για δηλώσεις, πρόστιμα και κίνητρα
Μετά την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές, το ΥΠΕΣ σχεδιάζει tablet στα εκλογικά τμήματα και ψήφο από άλλο δήμο
Φορολογικές εκπτώσεις και προκαθορισμένα μισθώματα για νεόδμητα ακίνητα σε δεκαετή μίσθωση
Tίθεται σε δημόσια διαβούλευση
Eκλεγόταν βουλευτής από το 1977 ως το 2000
Με αφορμή την παρουσία του στο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ
Tι είπε για τις εσωκομματικές διαφωνίες
Η ATLANTIC SEE LNG TRADE επισπεύδει τον Κάθετο Διάδρομο – πρώτες ροές LNG από Μάρτιo
Στο περιθώριο του ΕΛΚ, Ελλάδα και Βουλγαρία ενισχύουν την ενεργειακή ασφάλεια και διασύνδεση
Έως 6 Φεβρουαρίου καταβάλλονται 74 εκατ. ευρώ σε 99.862 δικαιούχους – αναλυτικά όλα τα ποσά
Σχέδιο τύπου Θεσσαλονίκης, αυστηρότερη εφαρμογή του ΚΟΚ και έξυπνες κάμερες για ανάσα στην Αθήνα
Από τη Λευκωσία, η υπουργός παρουσίασε τον εθνικό διάλογο και τα μέτρα στήριξης του εκπαιδευτικού επαγγέλματος
Τασούλας και Μαρινάκης τονίζουν την αποτροπή, τον διάλογο χωρίς υποχωρήσεις και τις σταθερές κόκκινες γραμμές
Εκτεταμένο πλέγμα δράσεων για το 2025–2026 με επιδοτήσεις προσλήψεων, επιχειρηματικότητα και στοχευμένα προγράμματα απασχόλησης
Τριάντα χρόνια μετά τα Ίμια, σαφές μήνυμα προς Άγκυρα: καμία γκρίζα ζώνη στο Αιγαίο
Αιολικά και ηλιακά ξεπέρασαν τα ορυκτά καύσιμα – Ισχυρή ελληνική παρουσία, άνοδος φυσικού αερίου
Στο Ζάγκρεμπ ο πρωθυπουργός για τη συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ
«Ένας πολύτεκνος που παίρνει 1.800 ευρώ, σήμερα θα δει 300 ευρώ αύξηση στον λογαριασμό του» αναφέρει ο υπουργός
«Πρέπει να δούμε τί πήγε λάθος για να μην επαναληφθεί» τόνισε με ανάρτησή του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.