Πολιτικη & Οικονομια

Κυρίτσης: Πολύ ήσσονος σημασίας η απόπειρα εισβολής του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Δημ. Τάξης (video)

«Ο Κουφοντίνας, όπως και άλλοι κρατούμενοι, όταν δικαιούνται άδεια πρέπει να τους δίνεται»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kiritsis skai

«Καμιά εικοσαριά άτομα πέταξαν τρικάκια και ένας μόνο επιχείρησε να μπει είσοδο του υπουργείου και συνελήφθη. Είναι ένα ζήτημα πολύ ήσσονος σημασίας» η απόπειρα εισβολής του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση.

«Μέσα στα χρόνια που δραστηριοποιείται ο Ρουβίκωνας έχουμε καταλήξει ότι επιλέγουν μια τακτική που δεν επιφέρει μεγάλες ποινικές διώξεις» δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Έναν που πετάει χαρτάκια τι να τον κάνεις;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Το πετάω χαρτάκια είναι τελικά πετάω χαρτάκια. Το πετάω μπογιές είναι ένα σοβαρότερο αδίκημα, ένα πλημμέλημα για το οποίο δικάζεσαι για μερικούς μήνες με αναστολή».

Όσο για την απεργία πείνας του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Γιώργος Κυρίτσης απάντησε ότι «ο Κουφοντίνας, όπως και άλλοι κρατούμενοι, όταν δικαιούνται άδεια πρέπει να τους δίνεται. Άδειες δίνονται σε όλους τους κρατούμενος σχεδόν ανεξάρτητα από τα αδικήματα στα οποία έχουν καταδικαστεί. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να εξαιρεθεί η περίπτωση του κυρίου Κουφοντίνα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ