Πολιτικη & Οικονομια

Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για Κουφοντίνα: Δεν πρέπει να κρίνουμε με εκδικητικό τρόπο

«Δεν θυμάμαι να του είχε ζητηθεί τις προηγούμενες φορές να μεταμεληθεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koufontinasss.jpg
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος χορήγησης αδείας στον «Λουκά της 17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου τόνισε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 πως πρέπει «τα θεσμικά όργανα να κρίνουν αντικειμενικά μια περίπτωση, να έχουν σωφρονιστικό χαρακτήρα και όχι εκδικητικό».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Με νόμιμο τρόπο έχει πάρει τις προηγούμενες άδειες. Είχαν συνεκτιμηθεί όλα τα στοιχεία του φακέλου του και είχε πάρει ήδη δύο φορές άδεια. Δεν έγινε κάτι. Πήγε στην οικογένειά του. Τώρα ζήτησε τρίτη φορά άδεια και νομίζω τα θεσμικά όργανα της πολιτείας είναι υποχρεωμένα είτε να το δεχθούν είτε δικαιολογημένα να μην κάνουν δεκτό ένα αίτημα που προέρχεται από έναν πολίτη».

«Το θέμα που μπαίνει, της μεταμέλειας… το θεωρώ από τον κ. Κουφοντίνα λογικό γιατί δεν ξέρω, δεν θυμάμαι να είχε ζητηθεί και ποτέ να μεταμεληθεί.  Στις προηγούμενες άδειες που του είχαν δοθεί δεν τέθηκε θέμα μεταμέλειας. Θεωρώ ότι πρέπει τα θεσμικά όργανα να κρίνουν αντικειμενικά μια περίπτωση, να έχουν σωφρονιστικό χαρακτήρα και όχι εκδικητικό. Και αυτό βλέπω να γίνεται με τις δύο φορές που πήρε άδεια. Δεν ξέρω τώρα γιατί δεν γίνεται».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY