- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;» (video)
Οργισμένη αντίδραση Γεωργιάδη στην ισοπεδωτική τοποθέτηση του Χρήστου Μπγιάλα
Σε μια ισοπεδωτική δήλωση στην προσπάθειά του να μην καταδικάσει τα tweets του Πάνου Καμμένου σχετικά με το ταξίδι του στο Μονακό μετά την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε ο βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας.
«Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;» είπε ο κ. Μπγιάλας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επικαλούμενος την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Μητσοτάκη για όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τη δολοφονία Λαμπράκη, μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου στην οποία καλούσε τον πρόεδρο της ΝΔ «να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου».
«Η δολοφονία του Μπακογιάννη τον ενδιαφέρει και δεν τον ενδιαφέρει η δολοφονία του Λαμπράκη;» αναρωτήθηκε ο κ. Μπγιάλας μετά την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, που υπενθύμισε στον συνάδελφό του ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχασε μέλος της οικογένειάς του από τον κ. Κουφοντίνα και δεν ντρέπεστε».
Αμετανόητος ο κ. Μπγιάλας συνέχισε: «Εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη, όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες».
«Όχι εγώ, ο κ. Μητσοτάκης τον εξίσωσε. Το να προσπαθήσουμε να διαγράφψουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» - Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία
Για τις παραβάσεις επιβλήθηκε πρόστιμο που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Νέο «Εξοικονομώ» για 62.000 κατοικίες - Aύξηση έως και 100 ευρώ τον χρόνο στο επίδομα θέρμανσης
«Μετρό με Τσίπρα - Μετρό με Μητσοτάκη»: Η φωτογραφία που ανέβασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το ΚΑΤ θα το παραδώσω στον διάδοχό μου εντελώς καινούργιο», ανέφερε υπουργός Υγείας
«Συνεχίζουμε με ακόμη πιο στοχευμένες παρεμβάσεις όπου υπάρχει κίνδυνος», τόνισε ο Περιφερειάρχης
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
«Η Κοζάνη αποκτά ένα νέο νοσοκομείο-κόσμημα» - Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.