Πολιτικη & Οικονομια

Η Κατερίνα Ναυπλιώτη – Παναγοπούλου άμισθη σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα

Με αρμοδιότητα σε θέματα της Ομογένειας και του Απόδημου Ελληνισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panagopoulou.jpg
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι η Κατερίνα Ναυπλιώτη – Παναγοπούλου ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα με αρμοδιότητα σε θέματα της Ομογένειας και του Απόδημου Ελληνισμού.

«Καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Διασποράς, αναλαμβάνει από σήμερα η κα Κατερίνα Ναυπλιώτη – Παναγοπούλου» αναφέρει η ανακοίνωση από το Γραφείο Πρωθυπουργού.

Η κα Κατερίνα Ναυπλιώτη – Παναγοπούλου είναι πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι ενώ το 2017  έλαβε το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2017 σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Είναι παντρεμένη με τον επίτιμο πρόεδρο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας και  Περικλή Σ. Παναγόπουλο. Έχει αναπτύξει κοινωνική δράση, ιδιαίτερα σε θέματα αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι» σε εθελοντική βάση. Είναι επίσης η πρώτη Ελληνίδα, που έλαβε το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ «Γυναίκα και Αθλητισμός 2012» από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ευάγγελος Χρυσάφης μιλάει στην Athens Voice
Ο Ευάγγελος Χρυσάφης μιλάει στην Athens Voice για το μέλλον της βιομηχανίας και τις πρωτοβουλίες που μπορεί να αναλάβει ο ΣΕΒ

Ο Αντιπρόεδρος της Metlen Energy & Metals (πρώην MYTILINEOS) / Πρόεδρος ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ προσθέτει ένα νέο ορόσημο στις δράσεις του με την υποψηφιότητά του ως μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.