- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λύγισε on air ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (video)
Μιλώντας για τη συνάντησή του με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
Λύγισε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλώντας τη συνάντησή του με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη από την 1η Μαρτίου.
«Μετέφερα στους δύο Έλληνες αξιωματικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους. Τους μετέφερα την αμέριστη συμπαράσταση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που με το ψήφισμά του ζητά, με ομοφωνία όλων των πολιτικών του δυνάμεων, την άμεση απελευθέρωσή τους. Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι ζήτημα πρώτης εθνικής αλλά και ευρωπαϊκή προτεραιότητας» είπε ο ευρωβουλευτής ο οποίος ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος πολιτικός που συνάντησε τους δύο στρατιωτικούς.
«Στον Άγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Με αγωνία περιμένουμε την άμεση απελευθέρωσή τους. Την επιστροφή στα σπίτια τους. Στους δικούς τους ανθρώπους» πρόσθεσε, ενώ τόνισε πως «μάλλον αυτοί με παρηγορούσαν και όχι εγώ αυτούς».
«Τους αγκάλιασα», είπε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, υπογραμμίζοντας ότι οι Κούκλατζης και Μητρετώδης «περνάνε μήνυμα σε ολόκληρη την ελληνική νεολαία και τον ελληνικό λαό».
«Δε φυλούσαν μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά σύνορα και γι’ αυτό ο πρόεδρος Γιούνκερ έχει κάνει ο ίδιος πρόταση και το ευρωκοινοβούλιο έχει κάνει το ψήφισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφέρθηκε και στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, μεταφέροντας τα συγχαρητήριά του τονίζοντας ότι «αυτούς τους Έλληνες χρειαζόμαστε».
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έκλεισε την τηλεφωνική σύνδεση με το Καλημέρα Ελλάδα, λόγω της υπερβολικής συναισθηματικής φόρτισης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορικό υψηλό για το διαθέσιμο εισόδημα το 2025, με ώθηση από την αύξηση μισθών και τη μείωση της ανεργίας, συμπαρασύροντας ανοδικά και την κατανάλωση.
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.