Πολιτικη & Οικονομια

Έκτακτο! Δόθηκαν 10 μονάδες τηλεθέασης στο κανάλι «Epsilon»

Με μεταμεσονύχτια απόφαση του της επιτροπής εφέσεων του ΕΣΡ

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ivan.jpg
Ο πρόεδρος του καναλιού Epsilon δείχνει στους δημοσιογράφους τους νέους επίσημους πίνακες τηλεθέασης μετά την απόφαση

Μεγάλες ανατροπές στους πίνακες τηλεθέασης φαίνεται ότι θα φέρει η ξαφνική απόφαση της Διαρκούς Επιτροπής Αποκατάστασης Φίλων Επιχειρηματιών (ΔΕΑΦΕ) να δοθούν οι δέκα μονάδες τηλεθέασης στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ως bonus λόγω της κακής εικόνας που είχε δημιουργήσει στο κανάλι η προηγούμενη διοίκηση.

Σύμφωνα με το αίτημα που υπέβαλε στην επιτροπή ο νέος ιδιοκτήτης του σταθμού, το «Epsilon» βρίσκεται σε δυσμενή θέση εξαιτίας των επιλογών του προηγούμενου ιδιοκτήτη που του έχουν δημιουργήσει αρνητική εικόνα και αυτό το εμποδίζει να βρει την θέση που του αξίζει στην αγορά.

Η ΔΕΑΦΕ στο σκεπτικό της απόφασης που ελήφθη στις 4.00 το πρωί, όχι μόνο αποδέχθηκε το σκεπτικό της πλευράς Σαββίδη αλλά θεώρησε πως υπάρχει ήδη δεδικασμένο με την υπόθεση ΣΕΚΑΠ, της οποίας τα πρόστιμα διαγράφτηκαν όταν πέρασε στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία!


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ