- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Λοβέρδος για προανακριτική Novartis: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλουν να γίνουν όλα εν κρυπτώ
«Για να προστατεύσουν όλους όσους συμμετείχαν στην πλεκτάνη» σχολίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
«Από "το όλα στο φως" στο "όλα εν κρυπτώ" μια κυβερνητική απόφαση δρόμος» σχολιάζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, για την απόφαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης να τηρηθεί η αρχή της μυστικότητας.
«Η άρνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην πρόταση της ΔΗΣΥ, που αποδέχτηκαν Ποτάμι και ΚΚΕ, να υπάρξει δημοσιότητα στις συνεδριάσεις της επιτροπής για την προκαταρκτική εξέταση πιστοποιεί ένα και μόνο: την πρόθεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να γίνουν όλα εν κρυπτώ για να προστατεύσουν όλους όσοι συμμετείχαν στην πλεκτάνη» σχολιάζει ο κ. Λοβέρδος.
«Κλειστές» οι συνεδριάσεις
Νωρίτερα, υπέρ της τήρησης της αρχής της μυστικότητας των συνεδριάσεων τάχθηκε η πλειοψηφία των μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη NOVARTIS, στην πρώτη συνεδρίασή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ της αρχής της μυστικότητας τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ, με το σκεπτικό ότι πρέπει να τηρηθεί ο Ποινικός Κώδικας. Δημοσιότητα των συνεδριάσεων ζήτησε το ΚΚΕ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή. Η Ένωση Κεντρώων δήλωσε ότι δεν προβάλει αντιρρήσεις σε όποια απόφαση λάβει η επιτροπή.
Τον προγραμματισμό και το αντικείμενο των εργασιών της θα συζητήσει η ειδική επιτροπή σε επόμενη συνεδρίασή της, που προσδιορίστηκε για τις 18.30 το απόγευμα της Τρίτης. Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξει μία ακόμη συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής, η οποία θα προσδιοριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.