- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοχαρόπουλος: Θλίψη και λύπη για τον πρώην συνοδοιπόρο Φώτη Κουβέλη
«Ξεχείλισε το ποτήρι για εμάς»
«Τα συναισθήματα είναι θλίψη και λύπη, γιατί έχουμε συμπορευτεί, έχουμε πιστέψει σε άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουμε σήμερα» τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολιάζοντας την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως εξήγησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Φώτης Κουβέλης τελευταία τρία χρόνια είχε πάρει μια μοναχική πορεία, η οποία ήταν πορεία στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία κριτική μάλιστα. «Ξεχείλισε το ποτήρι για εμάς, όταν όλοι μαζί κατηγορούσαμε τον εθνικολαϊκισμό και αποδέχθηκε να βρεθεί κάτω από τον κ. Καμμένο».
Ο κ. Θεοχαρόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για την «επιλογή κάποιων ανθρώπων να ταχθούν με τον εθνικολαϊκισμό και με ανθρώπους που έχουν ομοφοβικές και ρατσιστικές θέσεις».
Αφήνοντας αιχμές για τον νέο αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, ο διάδοχός του στην προεδρία της ΔΗΜΑΡ εξήγησε ότι «στόχος του δικού μας φορέα είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός προοδευτικού πόλου στη χώρα μας, αλλά έχω ακούσει να είναι στόχος και ορισμένων ανθρώπων, όπως για παράδειγμα αυτών που μπαίνουν τώρα στην κυβέρνηση… Και παρόλα αυτά, να συγκυβερνούν στο ίδιο υπουργείο με τον κ. Καμμένο και τις εθνικολαϊκιστικές θέσεις του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.