- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολάκης: Νοσταλγοί της χούντας και τρελαμένοι με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο
«Η αριστερά ΕΙΝΑΙ πατριωτική δύναμη και το έχει αποδείξει...»
Με ανάρτηση στο facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιχείρησε μια ψύχραιμη -όπως την απεκάλεσε ο ίδιος- εκτίμηση για το συλλαλητήριο.
Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τον τόνο έδωσαν «νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτων ,ενα σκοταδιςτικο τμήμα της εκκληςιας με Ανθιμους και Αμβροςιους...».
Επίσης αναφέρει ότι «Η αριστερά ΕΙΝΑΙ πατριωτική δύναμη και το εχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδω και πολλές δεκαετίες».
Η ανάρτηση ως έχει:
«Τωρα που καθίζει ο κουρνιαχτός μερικές ψύχραιμες εκτιμήσεις
1)Το συλλαλητήριο ειχε κόσμο (αναμεςα 90-100 χιλιάδες) που προφανως δεν ειχε καμια σχεςη με τα συλλαλητήρια του 1992 που ειχαν προσεγγίσει τις 500.000
2) συμμετείχε ΚΑΙ κόσμος που δεν ηταν ακροδεξιός ,αλλα τον τόνο τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτων ,ενα σκοταδιςτικο τμήμα της εκκληςιας με Ανθιμους και Αμβροςιους και βεβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια "σοβαρή Ακροδεξιά "με φαήλους ,σαμαράδες ,γεωργιαδηδες και στρατηγούς τύπου "ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις " με μια λογική τύπου "που ειναι ένας λοχίας να μας σώσει "
3)ΟΛΟ αυτο υποδαυλιστηκε σιωπηρά η φανερά απο τη στάση του Μητσοτακη που έχοντας ξεμείνει απο πολιτικά καύσιμα και βλέποντας τη χώρα να βγαίνει απο το πηγάδι των μνημονίων ενέταξε τη ιστορια της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ελπίζοντας σε "ατύχημα " στην κυβερνητική πλειοψηφια.
4) Για να μην ξεχνιόμαστε ο πρώτος που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία ηταν ο γερό Καραμανλής ,ο πρώτος που υπεγραψε την αναγνώριση ως υπουργός εξωτερικών ηταν ο Σαμαράς ,ο πρώτος που μιληςε για ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ηταν ο Κωνςταντινος Μητσοτακης .
5) Η ελληνική κυβερνηςη θα ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ στις διαπραγματεύσεις τα αυμφεροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον οποιο κίνδυνο "αλυτρωτισμού " .Η αριστερά ΕΙΝΑΙ πατριωτική δύναμη και το εχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδω και πολλές δεκαετίες
6) ΟΛΑ κρίνονται και ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ στο κοινωνικό ζήτημα ,στους όρους ζωής της εργαζόμενης πλειοψηφίας σε μια ΕΛΛΑΔΑ που θα εχει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική ,θα εχει σχεσεις καλής γειτονίας και οικονομικής συνεργασίας με τα κράτη που συνορεύει .
7)Χρειαζεται ενα ισχυρό μέτωπο απέναντι σε όλον τον μειοψηφικό συρφετό της Ακροδεξιάς ,του φασισμού ,του σκοταδισμού και των νοσταλγών των Ναζί που νομίζουν πως πατώντας στα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού και μετατρέποντας τα σε σκληρά εθνικιστικά θα αποκτήσουν ευρύτερα ακροατήρια .Αυτη η χώρα πλήρωσε πολλα σε αυτή την κατεύθυνση ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !!!!».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.