- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Στ. Θεοδωράκης παραθέτει στόχους ξένων ηγετών και δηλώνει «εμείς εδώ κυνηγάμε την ουρά μας»
Η ανάρτησή του που προκάλεσε σχόλια στο facebook
O Σταύρος Θεοδωράκης έκανε ανάρτηση στο Facebook σχετικά με τους στόχους που έβαλαν για φέτος 8 ηγέτες του κόσμου γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ο κόσμος έχει στόχους, εμείς εδώ κυνηγάμε την ουρά μας".
H ανάρτηση ως έχει:
«Τους δικούς μας τους ακούσαμε ( ; ) οι άλλοι τι λένε;
Γαλλία. Ο Εμμανουέλ Μακρόν είπε πως η Γαλλία πρωτοστατεί στη μάχη ενάντια στην τρομοκρατία, αλλά και «καλωσορίζει άντρες και γυναίκες όταν απειλούνται λόγω καταγωγής, θρησκείας και πολιτικών πεποιθήσεων». «Τι αξία έχει η επιτυχία, εάν είναι μόνο επιτυχία μιας χούφτας ανθρώπων».
Γερμανία. Η Άνγκελα Μέρκελ αναγνώρισε τον πολιτικό διχασμό στη χώρα της. Κάλεσε τους πολίτες να θυμηθούν όλα αυτά που τους ενώνουν και ζήτησε «σεβασμό στους άλλους». «Να προσέχουμε τους άλλους, να τους ακούμε και να τους δείχνουμε κατανόηση».
Δανία. Η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β' ενθάρρυνε τους πολίτες «να δοκιμάσουν όλοι κάτι ανούσιο, που δεν έχει συγκεκριμένο νόημα»! Γιατί αξία έχουν οι εμπειρίες που εμπνέουν τη φαντασία.
Ηνωμένο Βασίλειο. Η Πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υποσχέθηκε επενδύσεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ενώ δεσμεύτηκε να αντιμετωπίσει τα περιστατικά παρενόχλησης στο εργασιακό περιβάλλον.
Ιαπωνία. Ο Πρωθυπουργός Shinzo Abe χαρακτήρισε εθνική κρίση τις διαρκώς μειούμενες γεννήσεις και υποσχέθηκε παροχές στις οικογένειες που θέλουν να κάνουν παιδιά.
Ινδία. Ο Πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι πρότεινε να δημιουργηθεί στο Κοινοβούλιο μια θέση για πολίτες 18 έως 25 ετών από κάθε διαμέρισμα της Ινδίας. «Να ασχοληθούν οι νέοι με τα κοινά γιατί η δύναμη της ψήφου είναι η θετική δύναμη της δημοκρατίας».
Κίνα. Ο Πρόεδρος Xi Jinping ζήτησε να βάλουμε στόχο την εξάλειψη της φτώχειας μέχρι το 2020. «Να μοιραστούμε τα οφέλη της οικονομικής ανάπτυξης στη παγκόσμια κοινότητα».
Κύπρος. Ο Νίκος Αναστασιάδης υπερηφανεύτηκε πως οι πολίτες απολαμβάνουν τα οφέλη του συστήματος υγείας, αλλά και φοροελαφρύνσεις. Το 2018 η χώρα του θα αναπτύξει προγράμματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Ο κόσμος έχει στόχους, εμείς εδώ κυνηγάμε την ουρά μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ζητούν από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο και η θέση τους για το κόμμα Τσίπρα
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Και όχι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.