Πολιτικη & Οικονομια

Βανδάλισαν είσοδο πολυκατοικίας στο Π. Φάληρο γιατί είχε κόκκινα αγγελάκια!

Θεώρησαν ότι μοιάζουν κι αυτά με το σατανικό γλυπτό «Phylax»

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
angels.jpg

Δεν έχει τέλος η διαμάχη που ξεκίνησε εξαιτίας του έργου του γλύπτη Κωστή Γεωργίου στο Παλιό Φάληρο που απεικονίζει εμφανώς ένα Νεφελίμ στo κόκκινο χρώμα το οποίο όπως όλοι ξέρουν είναι το αγαπημένο χρώμα του Εωσφόρου.

Έτσι, μετά τον βανδαλισμό του έργου «Phylax» από ομάδα υποψιασμένων κατοίκων που θέλησαν να εμποδίσουν τα υπόγεια αντιχριστιανικά μηνύματα, σειρά είχαν και άλλες προσπάθειες του Σατανά να καταλάβει την περιοχή τους.

Στόχος αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της προσπάθειας «εκκαθάρισης» του Παλαιού Φαλήρου από την μιαρή τέχνη των πρακτόρων της Νέας Τάξης ήταν δύο ύπουλα τοποθετημένα κόκκινα αγγελάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στην Ποσειδώνος.

Οι αγανακτισμένοι κατοικοι, θεώρησαν - λογικά - ότι αφού είναι κόκκινα και έχουν φτερά, είναι επίγονοι του σατανικού αγγέλου και φρόντισαν να τα «εξαγνίσουν» και αυτά με λευκή μπογιά βουτηγμένη σε αγιασμό, ενώ έγραψαν στην τζαμαρία και συνθήματα εναντίον των κατοίκων.

Όπως μάλιστα δήλωσαν σε ρεπόρτερ τηλεοπτικού καναλιού που έσπευσε να τους δώσει το λόγο, επόμενος στόχος τους είναι οι Άγιοι Βασίληδες που είναι ντυμένοι και εκείνοι στα κόκκινα, δηλαδή προτιμούν κι αυτοί το χρώμα του Εωσφόρου. 


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ