Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ για το «ντου» στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: «Η κυβέρνηση ξεφτιλίζεται»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία, Ρουβίκωνας
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Για εξευτελισμό της κυβέρνησης κάνει λόγο η ΝΔ, αναφορικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο, το πρωί της Παρασκευής.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως «η σημερινή νέα εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στο Πεντάγωνο είναι βέβαιο ότι θα διδάσκεται στο μέλλον ως η επιτομή του εξευτελισμού μίας κυβέρνησης».

«Το να απευθύνουμε νέα έκκληση για τα αυτονόητα, δεν έχει πλέον κανένα νόημα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Νωρίτερα, το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του κάλεσε τα μέλη του Ρουβίκωνα «να πάνε για καφέ στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Τσίπρα».

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρέχει ασυλία σ’ αυτές τις ομάδες;

Από τον Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η καλύτερα φυλασσόμενη στρατιωτική μονάδα στο κέντρο της Αθήνας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, παραβιάστηκε από περίπου 20 άτομα, του Ρουβίκωνα που, αφού εισέβαλαν στον αύλειο χώρο του Υπουργείου, πέταξαν φέιγ-βολάν και αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

Πώς δικαιολογεί αυτό το γεγονός ο κ. ΥΕΘΑ; Ευθύνονται πάλι τα στελέχη και οι στρατευμένοι πολίτες οι οποίοι παλεύουν με τις επιπτώσεις των παραλήψεων της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στη Δυτική Αττική και τη Σύμη ή ο επικεφαλής του Υπουργείου που θρηνεί για την τραγωδία των Ελλήνων πολιτών από τον Καναδά;

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρέχει ασυλία σε αυτές τις ομάδες;

ΔΗΜΑΡ: Δεν υπάρχει κράτος

Το ακόλουθο σχόλιο για την εισβολή Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε η ΔΗΜΑΡ:

Οι καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα και η ανεπιτυχής αντιμετώπισή τους αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κράτος να προστατέψει τους πολίτες και την ίδια την χώρα.

Μετά την Ισπανική πρεσβεία, τα νοσοκομεία, τη Βουλή των Ελλήνων, τώρα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας! Αλλά πώς να μην φθάσουμε έως εδώ όταν ο Πρόεδρος της Βουλής είχε πρωτοστατήσει στην απελευθέρωση των συλληφθέντων που είχαν εισβάλει στη Βουλή και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε δηλώσει ότι οι ενέργειες του Ρουβίκωνα είναι ακτιβιστικές!

Έχοντας όμως δώσει κάλυψη σε αυτές τις παράνομες ενέργειες απέναντι στην ίδια τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου γίνονται οι ίδιοι ηθικοί αυτουργοί αυτών των επιθέσεων βίας που πλήττουν την ασφάλεια, βασικό δικαίωμα όλων των πολιτών.

Γι' αυτό όσοι υπερασπιζόμαστε το Κράτος Δικαίου δεν θα επιτρέψουμε «τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος ζούγκλας». Επιτέλους να επιστρέψει η κοινή λογική σε αυτόν τον τόπο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ