Πολιτικη & Οικονομια

Σταύρος Κοντονής: «Δεν καταργήσαμε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για να πάρουν κάποιοι άδεια. Είναι γελοίο να λέγεται κάτι τέτοιο»

Η κυβέρνηση δεν ενεπλάκη στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοντονής, Κουφοντίνας
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Δολιότητα πρώτου βαθμού να λέει κάποιος ότι η κυβέρνηση τοποθέτησε εισαγγελέα» για να πάρει άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας, υποστήριξε το πρωί της Παρασκευής ο Σταύρος Κοντονής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, ο υπουργός Δικαιοσύνης αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του Μεγάρου Μαξίμου στην απόφαση που ελήφθη για να βγει από τις φυλακές Κορυδαλλού ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη.

«Εμείς καταργήσαμε τις φυλακές, τύπου Γ’, που ξέρετε ότι λειτούργησαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και δημιούργησαν πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά τα οποία πήγαν να λύσουν» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας «γελοίο» τον ισχυρισμό πως οι φυλακές αυτού του τύπου καταργήθηκαν «για να παίρνουν κάποιοι άδεια».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της ΝΔ, υπενθυμίζοντας ότι όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρισκόταν στην εξουσία, είχε δώσει άδεια σε κρατούμενους που εμπλέκονταν σε υποθέσεις τρομοκρατίας, ο οποίοι και στη συνέχεια δραπέτευσαν (Χριστόδουλος Ξηρός).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ