Οι Έλληνες βουλευτές αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα αυτοκίνητά τους με υβριδικές λιμουζίνες 3.500 χιλιάδων κυβικών
Μια μεγάλη, τολμηρή πρωτοβουλία πήραν οι Έλληνες βουλευτές προκειμένου να προστατεύσουν το περιβάλλον από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Υπερβαίνοντας τις στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις, αποφάσισαν όλοι μαζί να αντικαταστήσουν τα αυτοκίνητά τους με υβριδικές λιμουζίνες 3.500 χιλιάδων κυβικών. Οι υβριδικές λιμουζίνες θεωρούνται το απόλυτο οικολογικό μέσο και χρησιμοποιούνται ευρύτατα στο Άμστερνταμ μαζί με το ποδήλατο. Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει εύκολα μία, με 72.000 ευρώ.
Η κίνηση αυτή δείχνει ότι οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι σέβονται το περιβάλλον και είναι διατεθειμένοι να υποστούν θυσίες προκειμένου να δώσουν το καλό παράδειγμα σε ολόκληρη την κοινωνία. Αρκετοί μάλιστα προωθούν την ιδέα δημιουργίας λιμουζινόδρομων στην Αθήνα, ώστε να διευκολυνθεί η χρήση αυτού του πρωτοποριακού μέσου. Το μετρό έχει δηλώσει ότι θα επιτρέψει την είσοδο λιμουζινιστών στους συρμούς, αφού προμηθευτεί τα βαγόνια με τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
Η υβριδική λιμουζίνα θεωρείται εξαιρετικό μέσο μετακίνησης και για εναλλακτικές διακοπές. Ο καθένας μπορεί να νοικιάσει μία σε προσιτή τιμή και να οργανώσει αποδράσεις στη φύση. Η οδήγησή της είναι μια εξαιρετική άσκηση για το σώμα, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον ενώ, για τα παιδιά, οι υβριδικές λιμουζίνες με βοηθητικές ρόδες είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.