- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Παρασκευόπουλος: Έχει δίκιο ο κ. Μητσοτάκης - Να καταργηθεί ο νόμος (video)
Τι είπε στο κανάλι της Βουλής
Στο κανάλι της Βουλής φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως ο νόμος του για την αποφυλάκιση έχει έκτακτο χαρακτήρα και έχει έρθει η στιγμή να καταργηθεί.
Συγκεκριμένα ο κ. Παρασκευόπουλος αναφερόμενος στο νόμο σημείωσε: «Θα σας φανεί περίεργο αλλά ο κ. Μητσοτάκης έχει δίκιο. Ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος –κακώς τον ονομάζουν νόμο Παρασκευόπουλου για να στιγματίζουν εμένα– είναι ένας έκτακτος νόμος ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης και δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως».
Ο κ. Παρασκευόπουλος τόνισε επίσης πως ο συγκεκριμένος έκτακτος νόμος θα πρέπει να αντικατασταθεί από νέου τύπου διατάξεις για τις ποινές αλλά και για τις προϋποθέσεις αποφυλάκισης και σημείωσε πως θα υπάρξουν άμεσα αλλαγές τόσο στον Σωφρονιστικό όσο και Ποινικό Κώδικα που θα οδηγούν σε μία καλύτερη κατάσταση στις φυλακές.
Να τονίσουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο η κυβέρνηση έδωσε νέα ετήσια παράταση στο συγκεκριμένο νόμο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.