Πολιτικη & Οικονομια

Σήμερα στις 14:00 η κηδεία του Θανάση Νάκου

Στον Άγιο Νικόλαο Βόλου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
37786-81405.jpg

Στον Άγιο Νικόλαο Βόλου θα γίνει η κηδεία του Θανάση Νάκου, βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και αντιπροέδρου της Βουλής, που πέθανε στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικής κλινικής μετά από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν πολιτικοί αρχηγοί βουλευτές και κόμματα. Ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μειμαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου. Του συνοδοιπόρου στην πολιτική μας διαδρομή, του συναγωνιστή στις πολιτικές μάχες, του ευπατρίδη πολιτικού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προσφορά, μέχρι το τέλος. Ο Θανάσης Νάκος υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη συνέχεια το Κοινοβούλιο, τιμώντας επάξια τους πολίτες της Μαγνησίας που τον εξέλεξαν εκπρόσωπο τους σε τέσσερις συναπτές εκλογικές αναμετρήσεις».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκέρτσος
Σκέρτσος για «Ελλάδα 2.0»: Πετύχαμε την πλήρη απορρόφηση των €36 δισ, ο εκσυγχρονισμός της χώρας δεν έχει ημερομηνία λήξης

Το πραγματικό ΑΕΠ αντί για 7 μονάδες αυξήθηκε κατά 11 και οι θέσεις απασχόλησης από 200.000 έφτασαν τις 550.000, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY