- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποτάμι: Να βγει ο Τσίπρας από τον γυάλινο πύργο του και να σκύψει στα προβλήματα των πολιτών (εικόνες)
Επίσκεψη Σταύρου Θεοδωράκη στο Μενίδι - Ζήτησε κατάργηση των άχρηστων υπηρεσιών του Δημοσίου και μεταφορά κονδυλίων σε Παιδεία, Υγεία και Αστυνομία
Αστυνομία, Παιδεία και Υγεία χρειάζονται περισσότερα κονδύλια. Το μήνυμα αυτό έστειλε το πρωί της Παρασκευής ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Δυτική Αττική. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε με απλούς πολίτες και τοπικούς αξιωματούχους, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Ξεκινώντας τον κύκλο των συναντήσεών του από την Αστυνομική Διεύθυνση στο Μενίδι δήλωσε:
«Πρέπει να κόβουμε από τις άχρηστες, νεκρές υπηρεσίες του Δημοσίου και να ενισχύουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Σε αυτήν την περιοχή τα προβλήματα εγκληματικότητας ήταν πολύ μεγάλα. Η παρουσία της αστυνομίας τον τελευταίο καιρό έχει διορθώσει κάπως τα πράγματα. Οι πολίτες, όμως, φοβούνται ότι αύριο, μεθαύριο που θα φύγουν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες, τα προβλήματα θα επανέλθουν. Εμείς πιστεύουμε ότι ο αστυνόμος πρέπει να είναι παρών στη γειτονιά, κάθε ημέρα, όλο τον χρόνο και όχι μόνο τις ημέρες που είναι εδώ οι κάμερες ή οι πολιτικοί».


Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον δήμαρχο Αχαρνών, ο επικεφαλής του Ποταμιού συζήτησε για την εγκληματικότητα στην περιοχή και την επιτακτική ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα.


Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε επίσης ότι «περιοχές σαν τις Αχαρνές έχουν αφεθεί στη μοίρα τους απ' όλες τις κυβερνήσεις, οι οποίες βρίσκονται και βρίσκονταν στον "γυάλινο πύργο τους" και σπάνια επισκέπτονταν τους δήμους αυτούς». Τόνισε, ακόμη, τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων -κομμάτων, βουλευτών και τοπικών αρχόντων- που κύριο μέλημά τους είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της περιοχής, ενώ μίλησε και για την ανάγκη ύπαρξης μιας «συνωμοσίας του καλού».
Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τη θέση του Ποταμιού να δίνονται επιδόματα τέκνων στους Ρομά, μόνο όταν διασφαλίζεται και επιβεβαιώνεται η παρακολούθησή και συμμετοχή των ανήλικων παιδιών στο σχολείο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.