- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποτάμι: Να βγει ο Τσίπρας από τον γυάλινο πύργο του και να σκύψει στα προβλήματα των πολιτών (εικόνες)
Επίσκεψη Σταύρου Θεοδωράκη στο Μενίδι - Ζήτησε κατάργηση των άχρηστων υπηρεσιών του Δημοσίου και μεταφορά κονδυλίων σε Παιδεία, Υγεία και Αστυνομία
Αστυνομία, Παιδεία και Υγεία χρειάζονται περισσότερα κονδύλια. Το μήνυμα αυτό έστειλε το πρωί της Παρασκευής ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Δυτική Αττική. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε με απλούς πολίτες και τοπικούς αξιωματούχους, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Ξεκινώντας τον κύκλο των συναντήσεών του από την Αστυνομική Διεύθυνση στο Μενίδι δήλωσε:
«Πρέπει να κόβουμε από τις άχρηστες, νεκρές υπηρεσίες του Δημοσίου και να ενισχύουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Σε αυτήν την περιοχή τα προβλήματα εγκληματικότητας ήταν πολύ μεγάλα. Η παρουσία της αστυνομίας τον τελευταίο καιρό έχει διορθώσει κάπως τα πράγματα. Οι πολίτες, όμως, φοβούνται ότι αύριο, μεθαύριο που θα φύγουν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες, τα προβλήματα θα επανέλθουν. Εμείς πιστεύουμε ότι ο αστυνόμος πρέπει να είναι παρών στη γειτονιά, κάθε ημέρα, όλο τον χρόνο και όχι μόνο τις ημέρες που είναι εδώ οι κάμερες ή οι πολιτικοί».


Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον δήμαρχο Αχαρνών, ο επικεφαλής του Ποταμιού συζήτησε για την εγκληματικότητα στην περιοχή και την επιτακτική ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα.


Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε επίσης ότι «περιοχές σαν τις Αχαρνές έχουν αφεθεί στη μοίρα τους απ' όλες τις κυβερνήσεις, οι οποίες βρίσκονται και βρίσκονταν στον "γυάλινο πύργο τους" και σπάνια επισκέπτονταν τους δήμους αυτούς». Τόνισε, ακόμη, τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων -κομμάτων, βουλευτών και τοπικών αρχόντων- που κύριο μέλημά τους είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της περιοχής, ενώ μίλησε και για την ανάγκη ύπαρξης μιας «συνωμοσίας του καλού».
Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τη θέση του Ποταμιού να δίνονται επιδόματα τέκνων στους Ρομά, μόνο όταν διασφαλίζεται και επιβεβαιώνεται η παρακολούθησή και συμμετοχή των ανήλικων παιδιών στο σχολείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεότεροι ψηφοφόροι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία με διαφορετικές εμπειρίες, αξίες και τρόπους ενημέρωσης
Πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΑΤ
Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια
Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο, με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα
Αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 7 ετών και κριτική στην αντιπολίτευση
«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ένα πρόγραμμα πολιτισμού, με δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης, εξωστρέφειας και συνεργασίας», τόνισε η υπουργός
Στο βίντεο με τη χρήση ΑΙ για animation, ο πρωθυπουργός περιγράφει όλα όσα πέτυχε η χώρα
Η λίστα περιλαμβάνει τρόφιμα, βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ
Για οργανωμένη και μετρήσιμη παρέμβαση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών
«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ κάνει όλα όσα λέει και θα συνεχίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Με μεθοδική δουλειά, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στη Δυτική Αττική», δήλωσε ο Περιφερειάρχης
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τόνωση της απασχόλησης», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Στόχος να περιοριστούν οι έμμεσες επιπτώσεις του αυξημένου κόστους μεταφορών στην αγορά
Προθεσμία έως 6 Σεπτεμβρίου - Μισθός, πλήρης ασφάλιση και επιδόματα για νέους 15-29 ετών
«Αποκορύφωμα θράσους και έλλειψη επίγνωσης»
Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη διακρατική συμφωνία για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
«Έσχατο μέτρο οι συγχωνεύσεις σχολείων» σημειώνει η υπουργός Παιδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.