Πολιτικη & Οικονομια

Ποτάμι: Να βγει ο Τσίπρας από τον γυάλινο πύργο του και να σκύψει στα προβλήματα των πολιτών (εικόνες)

Επίσκεψη Σταύρου Θεοδωράκη στο Μενίδι - Ζήτησε κατάργηση των άχρηστων υπηρεσιών του Δημοσίου και μεταφορά κονδυλίων σε Παιδεία, Υγεία και Αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365800-756355.jpg
EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΤΑΜΙ

Αστυνομία, Παιδεία και Υγεία χρειάζονται περισσότερα κονδύλια. Το μήνυμα αυτό έστειλε το πρωί της Παρασκευής ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Δυτική Αττική. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε με απλούς πολίτες και τοπικούς αξιωματούχους, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ξεκινώντας τον κύκλο των συναντήσεών του από την Αστυνομική Διεύθυνση στο Μενίδι δήλωσε:

«Πρέπει να κόβουμε από τις άχρηστες, νεκρές υπηρεσίες του Δημοσίου και να ενισχύουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Σε αυτήν την περιοχή τα προβλήματα εγκληματικότητας ήταν πολύ μεγάλα. Η παρουσία της αστυνομίας τον τελευταίο καιρό έχει διορθώσει κάπως τα πράγματα. Οι πολίτες, όμως, φοβούνται ότι αύριο, μεθαύριο που θα φύγουν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες, τα προβλήματα θα επανέλθουν. Εμείς πιστεύουμε ότι ο αστυνόμος πρέπει να είναι παρών στη γειτονιά, κάθε ημέρα, όλο τον χρόνο και όχι μόνο τις ημέρες που είναι εδώ οι κάμερες ή οι πολιτικοί».

Κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον δήμαρχο Αχαρνών, ο επικεφαλής του Ποταμιού συζήτησε για την εγκληματικότητα στην περιοχή και την επιτακτική ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε επίσης ότι «περιοχές σαν τις Αχαρνές έχουν αφεθεί στη μοίρα τους απ' όλες τις κυβερνήσεις, οι οποίες βρίσκονται και βρίσκονταν στον "γυάλινο πύργο τους" και σπάνια επισκέπτονταν τους δήμους αυτούς». Τόνισε, ακόμη, τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων -κομμάτων, βουλευτών και τοπικών αρχόντων- που κύριο μέλημά τους είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της περιοχής, ενώ μίλησε και για την ανάγκη ύπαρξης μιας «συνωμοσίας του καλού».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τη θέση του Ποταμιού να δίνονται επιδόματα τέκνων στους Ρομά, μόνο όταν διασφαλίζεται και επιβεβαιώνεται η παρακολούθησή και συμμετοχή των ανήλικων παιδιών στο σχολείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ