Καμμένος: «Θα είμαστε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους»
«Διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων...»
«Με τον Αλέξη Τσίπρα, τις πολιτικές διαφορές μας τις εκφράζουμε και τις δείχνουμε και στις ψηφοφορίες. Θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους. Ας μην ελπίζουν ότι θα βάλουν μεταξύ μας διαόλους–ζιζάνια να μας χωρίσουνε, ούτε ότι θα δημιουργηθεί έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ μας» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην Ικαριακή Ραδιοφωνία, με αφορμή την παρουσία του στο νησί για την επέτειο της απελευθέρωσής του από τους Τούρκους, το 1912.
«Έχουμε περάσει πολλές φουρτούνες μαζί, περάσαμε τα δύσκολα, δεν θα βρουν τώρα που είναι τα εύκολα, όσο και αν ψάξουν. λόγο για να χαλάσει αυτή η συνεργασία που είναι προς όφελος της πατρίδας μας» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.
«Είμαστε μαζί για δύο θέματα: το πρώτο είναι ότι δεν έχουμε καμία αναστολή να χτυπήσουμε τη διαφθορά της μεταπολίτευσης…Το δεύτερο διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων, από τα δεινά των δανειστών, με ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα συνθλίψει τις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού» ανέφερε για την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Κατά τον κ. Καμμένο, οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να αντιμετωπίσουν την διαφθορά, καθώς «δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας ούτε τα έχουμε αρπάξει από κανέναν, ούτε έχουμε υποχρέωση σε κανέναν», ενώ και στο μέτωπο της οικονομίας, «η Ελλάδα σήμερα που μιλάμε έχει πάρει ημερομηνία λήξης από τα δεινά των μνημονίων και των δανειστών».
«Ήδη έρχονται οι οίκοι αξιολόγησης που μας τσακίσανε και μας έβαλαν σε αυτή την ιστορία, με συνεργό το Γιώργο Παπανδρέου και εν συνεχεία το Σαμαρά με το Βενιζέλο, να αναγνωρίζουν ότι επιτέλους η χώρα βγαίνει από την κρίση και μπαίνουμε σε περίοδο ανάπτυξης και πρέπει να ξέρουνε ότι ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν είμαστε μαζί για να καλύψουμε παλιές αμαρτίες, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
«Το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ έφτασε με τους νεοδημοκράτες να χειροκροτούνε τον Παπαντωνίου, ο οποίος λήστεψε την Ελλάδα, να χειροκροτούνε το Βενιζέλο, ο οποίος λήστεψε τη χώρα με το θέμα των υποβρυχίων και οι ΠΑΣΟΚτζήδες να χειροκροτούν το Βορίδη και τον Γεωργιάδη. Αυτή είναι η κατάντια - εμείς είμαστε μαζί γιατί πιστεύουμε σε ένα κοινό στόχο, σε ένα κοινό σκοπό» σημείωσε. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, υπεραμύνθηκε εξάλλου της πολιτικής της κυβέρνησης για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, τονίζοντας πως όσοι προέβλεπαν πως η πολιτική αυτή θα οδηγούσε σε κάμψη του τουρισμού, έχουν διαψευστεί από την αύξηση του αριθμού των τουριστών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.