- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πλήρης κάλυψη Τζανακόπουλου στον Καμμένο: Καμία αντιθεσμική πράξη στην υπόθεση Noor1
«Δεν απαγορεύεται να επικοινωνούν με όποιον θέλουν οι κρατούμενοι»
«Δεν συντελέστηκε καμιά αντιθεσμική, παραθεσμική ή παράνομη πράξη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για την τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον ισοβίτη, Μάκη Γιαννουσάκη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι δεν απαγορεύεται να επικοινωνούν με όποιον θέλουν οι κρατούμενοι, δεν τους έχει απαγορευτεί να τηλεφωνούν στον έξω κόσμο, η κάθε λειτουργία κάνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα. Από πολιτικής άποψης, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, το μόνο που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν να παραπέμψει την υπόθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης κι αυτός στην εισαγγελία.
«Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά δεν είναι η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά για ποιον λόγο η ΝΔ ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα», διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι το γεγονός ότι η ΝΔ υπερασπίζεται συγκεκριμένο επιχειρηματία που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, φέρεται να εμπλέκεται σε μια σειρά από υποθέσεις και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί τεράστιο θεσμικό, πολιτικό, στρατηγικό λάθος της ΝΔ», συμπλήρωσε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.