Πολιτικη & Οικονομια

Καμμένος με στολή «Θάνου» στέλνει μήνυμα κατά της διάκρισης των εξουσιών!

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360237-746243.jpg

Την εικόνα ενός αρραγούς μετώπου, όπου νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσία συμμαχούν και συνυπάρχουν σε ένα πρόσωπο, όπως στα βαφτίσια του διαχειριστή του αγαπημένου του site, θέλησε να δώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας τη νέα μεταμφίεση του ΥΠΕΘΑ, άφησαν να εννοηθεί ότι ο Πάνος Καμμένος προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα το χόμπι του στις μεταμφιέσεις, υιοθετώντας πλέον και εμφανισιακά χαρακτηριστικά όχι μόνο από τα σώματα στρατού αλλά και από το δικαστικό σώμα.

Προφανώς ο Πάνος Καμμένος ήθελε να δείξει ότι τίποτα δεν τον εμποδίζει να αναλάβει και καθήκοντα προέδρου του Αρείου Πάγου, αφού διαθέτει όλα τα προσόντα, όπως τίποτα δεν τον εμποδίζει να γίνει αλεξιπτωτιστής ή πιλότος F-16 αφού μπορεί να φορέσει τη στολή.

Πάντως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε νεότερη ανακοίνωσή του διευκρίνισε πως δεν είχε σκοπό να υιοθετήσει την κόμμωση της προέδρου του Αρείου Πάγου και ότι την συγκεκριμένη κουπ την έφτιαξε στο κεφάλι του ο γιος του για να παίξει, ενώ εκείνος κοιμόταν.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ