Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης σε Πετρουλάκη για αγωγή Καμμένου: Βάστα γερά Ανδρέα - δεν είστε μόνοι σας

Το κείμενο του πρόεδρου της ΝΔ στο facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
336724-700416.jpg
ΑΠΕ

Στο θέμα της αγωγής Καμμένου κατά του σκιτσογράφου και αρθρογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε κείμενό του στο Facebook.

Μεταξύ άλλων γράφει «Ξαναδιάβασα με προσοχή το επίμαχο κείμενο του Ανδρέα Πετρουλάκη για τον Πάνο Καμμένο. Είναι σκληρό αλλά, κατά την άποψή μου, δεν ξεφεύγει από το πλαίσιο του πολιτικού ελέγχου από έναν αρθρογράφο ο οποίος είχε το θάρρος ενυπόγραφα να εκφράσει την άποψή του». 

Επίσης αναφέρει ότι «επελέγη αγωγή και όχι η μήνυση, αλλά και το γεγονός ότι ζητείται ως αποζημίωση το εξωφρενικό ποσό του 1 εκατομμυρίου δείχνει ότι ο στόχος δεν είναι η ηθική αποκατάσταση του κ. Καμμένου – η οποία θα μπορούσε να επιτευχθεί με ένα εξώδικο ή με απλή μήνυση – αλλά η εξόντωση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου και η τρομοκράτηση των υπολοίπων.

Είναι ενδεικτικό μιας επικίνδυνης, αυταρχικής και ηθικά και πολιτικά απαράδεκτης αντίληψης που όλο και περισσότερο φαίνεται να ενστερνίζεται όχι μόνο ο κ. Καμμένος προσωπικά, αλλά και συνολικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.»

Η ανάρτηση ως έχει: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ