Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με την Πρωταπριλιά

Ψεύδεται, καθυστερεί και αυξάνει φόρους και εισφορές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334998-695668.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

«Ο κ. Τσίπρας μπέρδεψε τα Χριστούγεννα με την Πρωταπριλιά. Ψεύδεται για την αξιολόγηση. Ψεύδεται για την ανάπτυξη. Ψεύδεται για τις συντάξεις", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Καθυστερεί την αξιολόγηση, παγώνοντας την οικονομία. Πετσοκόβει το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Αυξάνει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Κηρύσσει πόλεμο στους άνεργους και εξοντώνει τους εργαζόμενους.

Ο κ. Τσίπρας κρατά αιχμάλωτη τη χώρα. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Γι' αυτό το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι πλέον πλειοψηφικό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY