Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης VS Γεωργιάδης: Η κότα η λειράτη και το πιστό σκυλί του Σόιμπλε (video)

Στο «ρινγκ» της ολομέλειας της Βουλής  

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333957-692691.jpg

Πολάκης και Γεωργιάδης διαπληκτίστηκαν όπως ποτέ άλλοτε στην ολομέλεια της Βουλής ενόψει της ψηφοφορίας που ζήτησε η συγκυβέρνηση για το «επίδομα» των χαμηλοσυνταξιούχων και το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκάλεσε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατία «πιστό σκυλί του Σόιμπλε», εμμέσως τον χαρακτήρισε προδότη στο κόμμα και επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Γεωργιάδη και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου για τα «ραβασάκια» του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε σε φάκελο που έχει έρθει στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία του Παύλου Πολάκη λέγοντάς του  «για να σε δω για τον φάκελο που έχει στείλει η εισαγγελέας εναντίον σου. Κότα λειράτη ο Πολάκης. Δεν τη γλιτώνεις με τίποτα για να κλείσω. Κρύβεσαι πίσω από το μουστάκι σου, σε εμένα δεν μπορείς να κρυφτείς». Ο καβγάς ολοκληρώθηκε με αποχώρηση του αναπληρωτή Υγείας από την αίθουσα και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, όρθιο από τα έδρανα, να φωνάζει… προς την πόρτα.

Οι καλύτερες στιγμές του κ. Πολάκη

«Κοιτά με βαθειά στα μάτια. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σας όπου βρίζετε τον Καραμανλή, τον Σαμάρα και όλη τη Νέα Δημοκρατία ως προδότες. Και σε αυτή τη ΝΔ που έχει βρίσει πήγες και έγινες Υπουργός και έκανες μετεγγραφή εκεί που έφτυνες… Είσαι το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από αυτά που έχει στην αυλή του.

Δημιούργησες χρέη 30 εκατομμύρια ευρώ στα νοσοκομεία και έχεις το θράσος και κουνάς το δάχτυλο. Με ποιον είσαι, με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε και άσε τα σάπια.

Εμένα δεν με βαστάει κανένας εσένα σε βαστάνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου  για να σε λιβανίζουν ότι είσαι ο καλύτερος Υπουργός».

Οι καλύτερες στιγμές του Άδωνι

«Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια».

«Τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου αν δεν τα φέρετε θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σου, δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία σου, θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ, παλιοψεύτη κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι». 

«Ή θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια για τα οποία λες ή θα πας στα δικαστήρια».

 

«Όποιος παραβιάζει μια συμφωνία στην κοινώς ομιλούμενη γλώσσα λέγεται απατεώνας. Η συμφωνία που υπογράψατε λέει ότι όταν το πλεόνασμα θα  είναι μόνιμο και όχι ευκαιριακό σε συμφωνία με τους θεσμούς μπορείτε να μοιράσετε  το 30% του πλεονάσματος. Δεν τηρήσατε τη συμφωνία, δεν είναι απατεώνας κάποιος που δεν τηρεί την συμφωνία; Όταν το Σάββατο έλεγε ο Τσιπρας ότι δεν θα του πει κανένας πως θα μοιράζει πλεόνασμα δεν ήξερε τη συμφωνία που είχε υπογράψει τον Ιούνιο; Ο Τσίπρας  κορόιδεψε τη Βουλή παραβίασε την συμφωνία με τους ξένους Και το έκανε αυτό όχι για να δώσει χρήματα στους αδύναμους, αλλά επειδή οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν πολλές μονάδες πίσω.  Επέλεξε για ακόμη μια  φορά το ατομικό του συμφέρον και όχι το συμφέρον της χώρας.

Ο Βαρουφάκης σας είπε Σοϊμπλάκια και είπε ότι ο Τσίπρας ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος του Σόιμπλε.  Εσείς είστε που παίζεται το παιχνίδι του Σόιμπλε, εσείς παραβιάζεται τη συμφωνία πλήττεται το κύρος της χώρας, φέρνετε την Ελλάδα σε θέση αδυναμίας και αύριο θα έρθετε να φέρετε χειρότερα μέτρα στο κοινοβούλιο. Ο Πολάκης  είναι κότα λειράτη. Έλεγε όχι, τα ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και τα ΝΑΙ για τις κότες στο δημοψήφισμα και μετά ψήφισε ΝΑΙ στο τρίτο μνημόνιο. Τους Κρητικούς τους είχα για Λεβέντες και όχι για κότες λειράτες». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ