- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεννηματά: Τελειώνει ο χρόνος σας κ. Τσίπρα, τελειώνουν και οι στολές παραλλαγής του συνεργάτη σας
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τελειώσει, όχι σε δεξιά παλινόρθωση»
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει αποδεχθεί τον μόνιμο ενισχυμένο «κόφτη» και πολλά δισ. μέτρα τουλάχιστον μέχρι το 2020, τόνισε η επικεφαλής της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Η αναδιάρθρωση θα αποδώσει μετά από δεκάδες χρόνια, αλυσοδέσατε τη χώρα κύριε πρωθυπουργέ, αυτή είναι η αλήθεια» τόνισε η Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι η χώρα οδηγείται σε μνημόνιο 3 plus και μνημόνιο 4 για μετά το 2018.
«Έχετε τελειώσει στη συνείδηση του λαού, ότι και να εξαγγείλετε» είπε, απευθυνόμενη προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. «Έχετε δεχθεί τον νέο, ενισχυμένο και μόνιμο κόφτη και θέλετε να εξαπατήσετε τους πολίτες» προσέθεσε.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρομοίασε τον πρωθυπουργό με τον Σεβάχ τον Θαλασσινό. «Κουραστήκαμε να σας ακούμε να μιλάτε για σκληρές διαπραγματεύσεις», είπε και πρόσθεσε: «Επιστρέφετε κάθε φορά στην Ελλάδα σας τον Σεβάχ τον Θαλασσινό και να μας λέτε για την ελπίδα που επιστρέφει. Πόσους ακόμη ρόλους θα υποδυθείτε, γιατί τελειώνει και το βεστιάριο που φορά ο συνέταιρός σας ο Πάνος Καμμένος».
«Τελειώνει ο χρόνος σας κύριε Τσίπρα, τελειώνουν και οι στολές παραλλαγής του συνεργάτη σας» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει κλείσει τον κύκλο της. Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Όμως η λύση δεν είναι μια κυβέρνηση της Δεξιάς» κι επέκρινε τη ΝΔ ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της για τη διακυβέρνηση της περιόδου 2004-2009.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
«Κανένας καλύτερος από Μητσοτάκη» λέει το 54% των πολιτών
Η επαναλειτουργία του αγωγού Vardax ενισχύει τον ενεργειακό ρόλο της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια
Από τους 14.000 πριν μερικά χρόνια περνάμε στους 19.000 το 2026, τόνισε ο υπουργός
Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος και ο τρόπος κατασκευής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.