- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Όχι» της Εισαγγελέα στην αίτηση του Άκη Τσοχατζόπουλου
Με την αιτιολογία ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων και ύποπτος φυγής
Αρνητική πρόταση στην αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου υπέβαλε η Εισαγγελέας Έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ενώπιον του δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο πρώην υπουργός και οι συγκατηγορούμενοι του για παράνομες αμοιβές από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TORM1.
Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε από τους δικαστές να μην κάνουν δεκτή την αίτηση που υπέβαλε ο πρώην υπουργός για αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών που του έχει επιβληθεί πρωτόδικα. Σύμφωνα με την πρόταση της, ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων αλλά και ύποπτος φυγής ενώ όπως ανέφερε αν ο πρώην υπουργός βγει από την φυλακή υπάρχει ο κίνδυνος «να τελέσει νέες πράξεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος». Απαντώντας δε, στο αίτημα του κ. Τσοχατζόπουλου να αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι», η Εισαγγελέας είπε πως ο αιτών δεν εμπίπτει στις διατάξεις για το εν λόγω πιλοτικό πρόγραμμα καθώς ο πρώην υπουργός «θα μπορούσε με άλλα μέσα επικοινωνίας να οργανώσει τη διάπραξη και άλλων αδικημάτων».
Η Εισαγγελέας δέχθηκε το αιτιολογικό της αίτησης του πρώην υπουργού ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που επιτείνονται στο περιβάλλον της φυλακής , πλην όμως όπως επεσήμανε «η βλάβη της υγείας του δεν είναι τέτοια που να μην μπορεί να ανατραπεί».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.