- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις μαινόμενος κατά Τσιρώνη και Σκουρλέτη: Ανθρωπάκια πολιτικά είστε
«Είσαι απατεώνας» - «Κι ελικόπτερα με μπετόν να ψεκάζουν δάση θα ψηφίζεις»
Σε υψηλούς τόνους κινείται η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης συγκρούστηκε φραστικά με τον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη, αλλά και με τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Τσιρώνη ο οποίος ανακάλεσε την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τη μεταφορά της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ. Σκουρλέτη ότι κάνει τα πάντα για «την καρέκλα, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό απατεώνα». «Εγώ ήμουν πάντα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, δεν είμαι πολιτικός απατεώνας σαν κι εσάς τώρα» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον υπουργό.
«Αν σας βάλουν να πάρετε πίσω το νόμο για τη ΔΕΣΦΑ θα παραιτηθείτε κ. Σκουρλέτη; Γελάτε; Κι εγώ για γέλιο ρώτησα δεν πίστευα ότι θα παραιτηθείτε στα αλήθεια» είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Όσο για τον κ. Τσιρώνη, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Αν σας πει αύριο ο Τσίπρας, για να μείνεις υπουργός Τσιρώνη, θα φτιάξουμε ελικόπτερο με μπετονιέρες και θα ψεκάζουμε τα δάση με μπετόν θα το ψηφίσεις. Και θα έρθεις να μας πεις τι ωραία ιδέα ήταν αυτή που είχε ο μέγας Τσίπρας. Άρα αφήστε τις βλακείες. Για την καρέκλα σας. Είστε ανθρωπάκια. Ανθρωπάκια πολιτικά είστε».
Αυτή η φράση πυροδότησε την έντονη αντίδραση του υπουργού ο οποίος του ζήτησε να ανακαλέσει, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά: «Δεν ανακαλώ. Ξέρεις γιατί; Γιατί μια ζωή έκανες αγώνα κατά των ιδιωτικοποιήσεων και έρχεσαι και τα δίνεις όλα. Μας διαχωρίζει μια καρέκλα που αφήσαμε. Παραιτήσου κι εσύ αν διαφωνείς. […] Ο Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ιδεολόγοι. Εσύ δεν είσαι, είσαι για την καρέκλα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ, γράφει για την προστασία του περιβάλλοντος, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της κλιματικής κρίσης.
«Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αν παραταθεί η κρίση στο Ιράν» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Η ανακοίνωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η Βουλγαρία δεν είναι απλά μια φίλη χώρα, αλλά ένας εταίρος», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
«Αν χρειαστεί, έχουμε το οπλοστάσιο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Στόχος να διασφαλιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Περιμένουν για πάνω από δύο χρόνια την απόφαση έκδοσης
Παρεμβάσεις για την κυκλοφορία, την οδική ασφάλεια και την αστυνόμευση
«Δεν εκχωρούνται έτσι τα κυριαρχικά δικαιώματα» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Τι δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους
Η απάντηση σε όσα είχε πει νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή
Η αναφορά στο Δόγμα «όπου φυσάει ο άνεμος»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.