- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Η ΣΥΡΙΖΑ Bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel με τα λεφτά των ασφαλισμένων»
ΠΑΣΟΚ μετά «τις αποκαλύψεις για το τρίγωνο της διαπλοκής ΣΥΡΙΖΑ - Καλογρίτσα - Τράπεζα Αττικής»
Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μετά «τις αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα για το "τρίγωνο της διαπλοκής" μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Καλογρίτσα-Τράπεζα Αττικής που καθημερινά πολλαπλασιάζονται».
Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι «Ο ευνοούμενος εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ δανειοδοτείται προνομιακά από την Τράπεζα Αττικής και επιχειρεί με διάτρητο πόθεν έσχες να αποκτήσει και κανάλι. Το Υπουργείο Επικρατείας με την διορισμένη από αυτό Επιτροπή στον διαγωνισμό -παρωδία, σπεύδει να εγκρίνει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια χωρίς καν έλεγχο!!!
Η Κυβέρνηση αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα των φορολογουμένων – και με ζημία τους – χρηματοδοτώντας την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζα Αττικής με δημόσιους οργανισμούς (π.χ. ΕΥΔΑΠ), τώρα δίνει μάχη για να ελέγξει την διοίκησή της. Ώστε να κουκουλώσει τα όσα έχουν γίνει και να χρησιμοποιήσει την Τράπεζα για ανάλογες δραστηριότητες. Το «καθεστώς» χρειάζεται και τη χρηματοδότησή του. Και όλα τα παραπάνω για την Τράπεζα, με ενορχήστρωση του πρώην προέδρου του ΤΕΕ και νυν Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη.
Ως εδώ. Κανείς πια δεν δικαιούται να σιωπά.
Η ΣΥΡΙΖΑ BANK ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ
Η Δικαιοσύνη οφείλει να επιτελέσει το έργο της, και να ελέγξει όλες τις καταγγελίες, χωρίς καμία παρέμβαση ή σκοπιμότητα. Ήδη η αδράνειά της δημιουργεί ερωτηματικά.
Η Βουλή οφείλει να ζητήσει άμεσα το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Αττικής και να συζητηθεί αυτό στις αρμόδιες επιτροπές.
Ζητάμε από τον Πρόεδρο της Βουλής να αποδεχθεί το αίτημά μας, περιφρουρώντας το κύρος του θεσμού.
Υ.Γ. Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη για την κατασπατάληση και απαξίωση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων των Μηχανικών και των Τραπεζοϋπαλλήλων, μέσω της συμμετοχής τους στις ανακεφαλαιοποιήσεις της Τράπεζας Αττικής».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.