- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μουζάλας: To 90% των προσφυγόπουλων έχει εμβολιαστεί
Πρόταση να έχουν τα προσφυγόπουλα βιβλιάριο υγείας
Τo 90% των προσφυγόπουλων έχει εμβολιαστεί, ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.
Το θέμα των εμβολιασμένων παιδιών έθεσε ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης, που συνέστησε στον αναπληρωτή υπουργό «τα παιδιά από τη Συρία να εμβολιάζονται και να παίρνουν και βιβλιάριο υγείας». Ο κ. Μουζάλας απάντησε ότι «σχεδόν το 90% των παιδιών είναι εμβολιασμένα» προσθέτοντας ότι και πολλά Ελληνόπουλα δεν έχουν βιβλιάριο υγείας.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μία σωστή πρόταση η οποία πρέπει να υλοποιηθεί. Προς το παρόν, σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα, θα δοθεί μία σχετική κάρτα σε αυτά τα παιδιά.
Απαντώντας γιατί το μέτρο αυτό δεν ελήφθη ακόμα, ο Γιάννης Μουζάλας υποστήριξε ότι ο χρόνος δεν επαρκούσε για την επίλυση όλων των ζητημάτων, προσθέτοντας ότι τα παιδιά αυτά βρίσκονται στη χώρα τους τελευταίους 6 μήνες και ήταν συνεχώς εν κινήσει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.