Πολιτικη & Οικονομια

Φλαμπουράρης: Η επίθεση ήταν «δολοφονική»

Για τη ΝΔ είπε: «Δεν περίμενα τέτοια ανακοίνωση, αλλά φαίνεται η νέα ηγεσία εγκαινίασε και νέα έθιμα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318745-627496.jpg

«Δολοφονική» χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης την επίθεση με βόμβες μολότοφ που σημειώθηκε έξω από το σπίτι στα Εξάρχεια τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο κ. Φλαμπουράρης είπε: «Όταν ρίχνουν μολότοφ σε αυτοκίνητο που είναι μέσα δύο αστυνομικοί, δεν είναι δολοφονική επίθεση; Όταν ρίχνουν μολότοφ στο σπίτι ενώ είμαστε μέσα, δεν είναι δολοφονική επίθεση;

Όπως διευκρίνισε, έγινε ταυτόχρονη επίθεση στο όχημα της αστυνομίας και του γιου του, τα οποία σταθμευμένα έξω από το σπίτι, το ένα απέναντι στο άλλο, ενώ απάντησε καταφατικά, ερωτηθείς αν υπήρξε κίνδυνος για εκείνον και την οικογένειά του.

Νωρίτερα, ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας σε δημοσιογράφους έκανε λόγο για συνεχιζόμενη στοχοποίηση στο πρόσωπό του και εγκληματική ενέργεια ενάντια στον ίδιο και την οικογένειά του.

image

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν προτίθεται να μετακομίσει από τα Εξάρχεια, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε πως «δεν το συζητώ. Αυτό θα σήμαινε υποχώρηση από τις αρχές και τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο κ. Φλαμπουράρης έκανε λόγο για «τρομακτική μικροπρέπεια της Ν.Δ.», στην οποία καταλόγισε ότι «δίνει άφεση αμαρτιών στους δολοφόνους». «Δεν περίμενα τέτοια ανακοίνωση, αλλά φαίνεται η νέα ηγεσία της Ν.Δ. εγκαινίασε και νέα έθιμα», συμπλήρωσε.

Ο κ. Κουμουτσάκος είχε δηλώσει ότι «όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ´ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη. Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές "ευαισθησίες" και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια».


Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY