Πολιτικη & Οικονομια

Στην Ιταλία ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διήμερη επίσκεψη και πολλές συναντήσεις για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
300839-227962.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Στην Ιταλία για διήμερη επίσκεψη μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα. Σήμερα Πέμπτη ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του, θα έχει συναντήσεις με τον Ιταλό ομόλογό του κ. Ματαρέλα, καθώς και με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μπολντρίνι.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί αρχικά τον αρχαιολογικό χώρο Domus Aurea και στη συνέχεια την ελληνική εκκλησία Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος. Ακολούθως θα μεταβεί στον χώρο της πρεσβευτικής κατοικίας, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή παρασημοφόρησης του επίτιμου καθηγητή Νεοελληνικής στο Πανεπιστήμιο του Παλέρμο, Βιντσέντζο Ροτόλο. Στη διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία, ο κ. Παυλόπουλος θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους ξένων μέσων ενημέρωσης, καθώς και με διακεκριμένους ελληνιστές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY