Η κόκκινη γραμμή 383
Παράπονο Άδωνι Γεωργιάδη: «Με χτυπούν και οι αρκοδεξιοί και οι ακροαριστεροί»
✑ ΠΑΣΟΚ: Ακούσαμε –και δεν διαβάσαμε– ότι ο Δημ. Ρέππας στήριξε Ευ. Βενιζέλο για την προεδρία του κόμματος, με αντάλλαγμα μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.
✑ Επίσης ότι ο Κώστας Σκανδαλίδης επιθυμεί να είναι υποψήφιος γραμματέας για το κόμμα. Ξανά;
✑ Ετοιμάζεται να ξαναμιλήσει ο Κώστας Σημίτης. Πριν από ένα χρόνο είχε γράψει για την ανάγκη αναδιάρθρωσης και είχε περίπου διαπομπευτεί. Όσο για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχει λόγια.
✑ Σύσκεψη στο γραφείο του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Κ. Τασούλα έγινε την περασμένη Πέμπτη, μετά την αποτυχημένη απόπειρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να περάσουν την τροπολογία για χαριστική αποπληρωμή των χρεών τους.
✑ Στη σύσκεψη μαθαίνουμε ότι πήρε μέρος και ο... γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης. Έγινε... δικομματική φασαρία για τους χειρισμούς που οδήγησαν στην αποτυχία της ψήφισης. Περαστικά!
✑ Παράπονο Άδωνι Γεωργιάδη: «Με χτυπούν και οι αρκοδεξιοί και οι ακροαριστεροί». Οι μεν θεωρούν τον Άδωνι προδότη και οι δε... ακροδεξιό.
✑ Πάντως συμφωνεί με τα κηρύγματα του Γ. Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ για οπλοφορία. Και ας ανήκει πλέον στη ΝΔ. Ίτε παίδες Ελλήνων!
✑ Ακούστηκε ότι ο Αλ. Τσίπρας προτίθεται να συνάψει ένα προσύμφωνο με τους συνεργαζόμενους υποψηφίους με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μη λακίσουν μετεκλογικά σε άλλο κόμμα. Σαν τα προγαμιαία συμβόλαια στους γάμους στο Χόλιγουντ.
✑ Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ετοιμάζεται να εξαπολύσει μύδρους κατά της Μαρίας Ρεπούση –συγγραφέως του «τρισκατάρατου» βιβλίου ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού–, που θα είναι υποψήφια με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φ. Κουβέλη στην Α΄ Πειραιά.
✑ Αντίθετα ετοιμάζει «ωσαννά» για την υποψηφιότητα, με τη ΝΔ, του Κ. Αρβανιτόπουλου, νυν αναπληρωτή υπουργού Παιδείας. Ποιος όμως τον όρισε υπέρτατο κριτή των πολιτικών στο λιμάνι;
✑ «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ας ανάψει μια λαμπάδα στην Παναγιά» δήλωσε εκ νέου ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης.
✑ «Ξέρετε ποιος είμαι, ξέρετε τι έχω τραβήξει για να φτάσω ως εδώ. Με τη βοήθεια του Θεού θα νικήσουμε» είπε την ίδια μέρα και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στα στελέχη του...
✑ Η Αγία Οικογένεια τρέχει και δεν φτάνει!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Grace
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό
Η νέα ιδιοκτησία επισήμανε «το ρόλο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού που διευρύνει τις ανισότητες»
Την αρνητική απάντηση των αγροτών στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειο Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Θεσμική παρουσία, ευρωπαϊκή ισχύς και η παγίδα της αυτοϋπονόμευσης
Αναλυτικά οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
Το μήνυμα του πρωθυπουργού στους νέους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ
Συνολικά φέρεται να εμπλέκονται 42 πρόσωπα
Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για όσα είπε στην ομιλία του ο υπουργός Υγείας
Ποιες είναι οι προτεινόμενες ώρες λειτουργίας
Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν λάβετε τα χρήματα
Ο υπουργός κάνει επίσης λόγο για «εντυπωσιακό» ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της Υγείας
Διαδέχεται τη Μαρία Ζοάο Ροντρίγκες, η οποία έπειτα από οκτώ χρόνια στην προεδρία ζήτησε να αποχωρήσει
Ο υπουργός επισήμανε ότι το παραγωγικό μοντέλο της χώρας μετασχηματίζεται
Τι απάντησε ειδικότερα τις αναφορές περί «γερμανικής πολιτικής»
Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
Η τοποθέτηση του έρχεται σε έντονη αντίθεση με το κλίμα ευρύτερης πολιτικής αποδοχής
Με αφορμή τη σχέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με εμπλεκόμενο στις παράνομες επιδοτήσεις πρόσωπο
Εξελίξεις μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.