- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η κόκκινη γραμμή 383
Παράπονο Άδωνι Γεωργιάδη: «Με χτυπούν και οι αρκοδεξιοί και οι ακροαριστεροί»
✑ ΠΑΣΟΚ: Ακούσαμε –και δεν διαβάσαμε– ότι ο Δημ. Ρέππας στήριξε Ευ. Βενιζέλο για την προεδρία του κόμματος, με αντάλλαγμα μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.
✑ Επίσης ότι ο Κώστας Σκανδαλίδης επιθυμεί να είναι υποψήφιος γραμματέας για το κόμμα. Ξανά;
✑ Ετοιμάζεται να ξαναμιλήσει ο Κώστας Σημίτης. Πριν από ένα χρόνο είχε γράψει για την ανάγκη αναδιάρθρωσης και είχε περίπου διαπομπευτεί. Όσο για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχει λόγια.
✑ Σύσκεψη στο γραφείο του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Κ. Τασούλα έγινε την περασμένη Πέμπτη, μετά την αποτυχημένη απόπειρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να περάσουν την τροπολογία για χαριστική αποπληρωμή των χρεών τους.
✑ Στη σύσκεψη μαθαίνουμε ότι πήρε μέρος και ο... γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης. Έγινε... δικομματική φασαρία για τους χειρισμούς που οδήγησαν στην αποτυχία της ψήφισης. Περαστικά!
✑ Παράπονο Άδωνι Γεωργιάδη: «Με χτυπούν και οι αρκοδεξιοί και οι ακροαριστεροί». Οι μεν θεωρούν τον Άδωνι προδότη και οι δε... ακροδεξιό.
✑ Πάντως συμφωνεί με τα κηρύγματα του Γ. Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ για οπλοφορία. Και ας ανήκει πλέον στη ΝΔ. Ίτε παίδες Ελλήνων!
✑ Ακούστηκε ότι ο Αλ. Τσίπρας προτίθεται να συνάψει ένα προσύμφωνο με τους συνεργαζόμενους υποψηφίους με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μη λακίσουν μετεκλογικά σε άλλο κόμμα. Σαν τα προγαμιαία συμβόλαια στους γάμους στο Χόλιγουντ.
✑ Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ετοιμάζεται να εξαπολύσει μύδρους κατά της Μαρίας Ρεπούση –συγγραφέως του «τρισκατάρατου» βιβλίου ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού–, που θα είναι υποψήφια με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φ. Κουβέλη στην Α΄ Πειραιά.
✑ Αντίθετα ετοιμάζει «ωσαννά» για την υποψηφιότητα, με τη ΝΔ, του Κ. Αρβανιτόπουλου, νυν αναπληρωτή υπουργού Παιδείας. Ποιος όμως τον όρισε υπέρτατο κριτή των πολιτικών στο λιμάνι;
✑ «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ας ανάψει μια λαμπάδα στην Παναγιά» δήλωσε εκ νέου ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης.
✑ «Ξέρετε ποιος είμαι, ξέρετε τι έχω τραβήξει για να φτάσω ως εδώ. Με τη βοήθεια του Θεού θα νικήσουμε» είπε την ίδια μέρα και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στα στελέχη του...
✑ Η Αγία Οικογένεια τρέχει και δεν φτάνει!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.