- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για 5 χρόνια είχαμε κάποιους ανάλγητους, κάποιους «νεοφιλελεύθερους», που έβαζαν φόρους. Μερκελιστές και δοσίλογους που κατ’ επιταγήν της τρόικας και του Σόιμπλε έκοβαν συντάξεις, μείωναν μισθούς, ψήφιζαν μνημόνια. Μέχρι να γίνει κυβέρνηση η Πρώτη και μετά η Δεύτερη φορά Αριστερά. Και ξαφνικά, θαύμα, τώρα δεν είναι οι κακές κυβερνήσεις, δεν είναι οι ανάλγητοι πρωθυπουργοί, δεν είναι οι εθελόδουλοι υποτακτικοί της τρόικας που βάζουν φόρους και κόβουν συντάξεις. Είναι η «Εφορία που αντεπιτίθεται». Από μόνη της. Οι υπάλληλοι.
Δεν ψήφισε η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ ένα ίδιο και χειρότερο Μνημόνιο. Δεν ξεζούμιζε κι αυτή με την ίδια ακριβώς πολιτική τους δυστυχείς υπηκόους της. Όχι, προς Θεού, είναι η Εφορία που τα κάνει όλα. Δεν είναι η ίδια άδικη και καταστροφική πολιτική που συνεχίζεται, είναι η φόρα που έχει πάρει η Εφορία.
Έτσι κάνει πάντα η κομματική δημοσιογραφία, υποτιμά τους αναγνώστες της στο επίπεδο των ηλίθιων που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί το κοινό γυρίζει την πλάτη του στον Τύπο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση της πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
Το βίντεο ξεκινά με τον ίδιο να απαντά πως ετοιμάζεται για εκλογές
«Αφετηρία για μια δυναμικότερη αντιπαράθεση της Πολιτείας με το "βαθύ κράτος"»
«Φαίνεται ότι, όσο κι αν ισχυρίστηκε ότι με τα χρόνια άλλαξε, δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πόση ζημιά έγινε τότε στη χώρα»
«Με έκπληξη διάβασα την δικογραφία, η οποία αφορά επιδότηση κτηνοτρόφου στη Χίο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
Προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη
Τι αναφέρεται στις δικογραφίες
Συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις και οι έρευνες για τον αγνοούμενο πιλότο
Aλλαγή σκυτάλης στο υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Kαταβάλλονται 97 εκατ. ευρώ σε 135.550 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Πού κυμαίνονται φέτος οι τιμές για όσους είναι νονοί
Το όνομα του κ. Μπουκώρου περιλαμβάνεται στη δικογραφία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας
Δεν παραιτείται από βουλευτής
Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Το «τέρας της γραφειοκρατίας» λαβώθηκε και πλέον είναι πιο επικίνδυνο από ποτέ
«Ας αφήσει τις μαγκιές στην άκρη»
Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία Τασούλα και Μητσοτάκη
«Σοβαρή εξέλιξη η ανακοίνωση της εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
Βαριά η «σκιά» του ΟΠΕΚΕΠΕ στην κυβέρνηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.