- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη - Τη μήνυσε ο ένας καταδικασθείς
Όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής και το story της influencer που πυροδότησε τις εξελίξεις
Συνελήφθη η Τούνη επειδή ανέβασε τη φωτογραφία του άνδρα που καταδικάστηκε για το revenge porn
Η influencer και επιχειρηματίας Ιωάννα Τούνη συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (4.04) στη Θεσσαλονίκη, καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία ενός εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση revenge porn που την αφορά.
Ο άνδρας υπέβαλε μήνυση εις βάρος της Ιωάννας Τούνη για συκοφαντική δυσφήμιση και έτσι ξεκίνησε η διαδικασία που προβλέπει τη σύλληψη της στα όρια του αυτοφώρου. Η ίδια μόλις ενημερώθηκε ότι την ψάχνουν, πήγε μόνη της στο ΑΤ Λευκού Πύργου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στα μπουζούκια για να γιορτάσει τη νίκη της στη δίκη για το revenge porn, ωστόσο εκεί αντίκρισε τον έναν από τους δύο δράστες. Αμέσως ζήτησε να τον διώξουν από το μαγαζί, όμως αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η ίδια.
Όπως εξήγησε σε story που ανέβασε στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής 3 Απριλίου, ενώ εκείνη βρισκόταν με την παρέα της, είδε τον άντρα που καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης να διασκεδάζει μπροστά της και επειδή θεώρησε πως δεν χωρούσαν και οι δύο εκεί, μίλησε με τους υπεύθυνους του μαγαζιού και ζήτησε να τον κάνουν να φύγει. Παρόλα αυτά, το αίτημά της δεν έγινε δεκτό και τελικά έφυγε εκείνη. Η Ιωάννα Τούνη, ωστόσο, θυμωμένη για το γεγονός αυτό, έβγαλε βίντεο τον δράστη και τον ανέβασε στο προφίλ της με το όνομά του.
Αρχικά έγραψε: «Σήμερα βγήκα για ποτό μαζί με την παρέα μου να γιορτάσουμε και στη διπλανή παρέα διασκέδαζε επιδεικτικά αυτός που τράβηξε το revenge porn video… Ναι! Αυτός που καταδικάστηκε με 3 χρόνια «φυλάκισης». Φυσικά το μαγαζί δεν μας χωρούσε και τους δύο! Ζήτησα πολλές φορές από τους υπεύθυνους στο μαγαζί να διώξουν αυτόν τον κακοποιό από δίπλα μου, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ… Οπότε μόλις αποχώρησα εγώ και η παρέα μου…».
Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο από το νυχτερινό κέντρο, δείχνοντας το πρόσωπο του δράστη και αποκαλύπτοντας τα προσωπικά του στοιχεία, γράφοντας στην ανάρτησή της το όνομά του.
Το πρωί του Σαββάτου 4 Απριλίου, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχολίασε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το γεγονός αυτό, τονίζοντας πως προσπάθησε να αποτρέψει την Influencer από τη δημοσίευση του παραπάνω βίντεο.
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε συγκεκριμένα: «Πρέπει να υπάρχει άδεια της εισαγγελικής ή δικαστικής αρχής να γνωστοποιηθούν τα όνοματά τους και τα πρόσωπά τους. Με ρώτησε η κυρία Τούνη πριν ανεβάσει το βίντεο, η δική μου νομική συμβουλή ήταν στην παρούσα φάση, εφόσον δεν το επιτρέπει η εισαγγελική εντολή, ούτε το προβλέπει ο νόμος, να μη το κάνει. Δυστυχώς αυτά είναι τα δεδομένα. Προσπαθώ να βρω μια διάταξη για να μπορέσει η κυρία Τούνη να πει τα ονόματά τους. Προς το παρόν δε μπορώ να το κάνω. Δεν πρέπει να είμαστε σαν αυτούς που παραβίασαν τον νόμο. Το δικαστήριο δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά τους. Είμαστε ακόμα σε πρωτόδικη απόφαση. Αυτό που θέλει η κυρία Τούνη είναι έστω και μια μέρα να στερηθούν την ελευθερία τους, να πει τα ονόματά τους. Δε θέλει ούτε ένα ευρώ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Φέρεται να τοποθέτησε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε αποθηκευτικό χώρο
Μαζί της συνελήφθη και ο πατέρας της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Πώς έγινε το περιστατικό
«Οι περισσότερες φθορές αφορούν αποκολλήσεις στους αρμούς μεταξύ των κτιρίων και τριχοειδείς ρωγμές»
Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
Ο τέταρτος κατηγορούμενος μετήχθη από την Αντιτρομοκρατική στην ανακρίτρια και θα απολογηθεί τη Δευτέρα
«Ήταν αφόρητη η συμπεριφορά του»
Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ποια φέρεται να είναι η εμπλοκή του στην υπόθεση
Ο Γιάννης Γκόλιας μιλά στην ATHENS VOICE για το Ίδρυμα Ευγενίδου, τις δεξιότητες, την τεχνητή νοημοσύνη, το CERN και το μέλλον της εργασίας
Ο 52χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Λίγο μετά τις 14:00 οι εργαζόμενοι βρισκόντουσαν ακόμη στις θέσεις τους εντός της τράπεζας
Ο εντοπισμός έγινε κατά τη διάρκεια επανελέγχου του βυθού στο έργο επέκτασης του 6ου προβλήτα
Η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία
Φέρεται να είχε φωνάξει προς τους συνεργούς της τη φράση «κάψτε τους»
Το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων - Ξεκληρίστηκε η οικογένειά της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.