- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
1.
+ Η πρόθεση συνεισφοράς ορθολογισμού και ανυποκρισίας ήταν η μέγιστη που υπήρξε τα τελευταία χρόνια στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
- Η επίμονη διάκριση μεταξύ νέου και παλιού εμπεριείχε μία απόλυτα απολιτίκ εμμονή. Αποπολιτικοποίησε το εγχείρημα και του προσέδωσε χαρακτηριστικά, μικροψυχίας, απειρίας.
2.
+ Συνένωσε λειτουργικά έναν πλατύ πολιτικό χώρο απο την ανανεωτική αριστερά μέχρι τον προοδευτικό φιλελεύθερο χώρο, προσημαίνοντας την ορθή κατεύθυνση του κεντροαριστερού - φιλελεύθερου χώρου .
- Δεν μπόρεσε να υποστηρίξει πειστικά πως μπορούν να συνυπάρχει το left and liberal. Ο Σταύρος Θεοδωρακης απέτυχε λόγω αδύναμης θεωρητικής συγκρότησης, να διαχειριστεί τα ζητήματα ιδεολογικών τάσεων και σχημάτων σκέψης .
3.
+ Το επικοινωνιακό ένστικτο του Σταύρου, και η εποπτική γνώση του της προχωρημένης πολιτικής ανθρωπογεωγραφίας της χώρας, του έδωσε τη δυνατότητα να συγκροτήσει σχεδόν την πιο φρέσκια dream team.
- Οι άνθρωποι αυτοί έδρασαν σε ακτινωτή σχέση με τον αρχηγό και δεν δημιούργησαν ένα πιο συνεκτικό και ομοιογενές σύνολο προς την κοινή γνώμη. Το ΠΟΤΑΜΙ δεν πρόλαβε να φτιάξει ποτέ καθαρό πολιτικό και ιδεολογικό αποτύπωμα στην κοινωνία.
4.
+Έκανε σημαντική και συστηματική προγραμματική δουλειά, φάνηκε να έχει αγωνία να είναι αποτελεσματικό με πρακτικές και άμεσες προτάσεις.
- Κούρασε με την αμφιθυμία του, και κυρίως με το παρατεταμένο φλερτ προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Μονο το τελευταίο διάστημα πήρε τις δέουσες αποστάσεις.
5.
+ Υπήρξε επικοινωνιακά άμεσο, ειλικρινές, γήινο στην επικοινωνιακή του διάσταση.
- Δεν μπόρεσε να πιάσει έστω τον ελάχιστο λαϊκο παλμό, με αποτέλεσμα να φαίνεται να ελιτίζει στη συνείδηση της κοινής γνώμης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.