Κοινωνια

Μύκονος: Απομακρύνθηκαν από το πλοίο οι 29 επιβαίνοντες - Μεταφέρονται στην Τήνο

Η ανακοίνωση της εταιρείας για τη φωτιά στο οχηματαγωγό

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά σε πλοίο ανοιχτά της Μυκόνου
Οι πρώτες εικόνες από το πλοίο που έχει πάρει φωτιά ανοιχτά της Μυκόνου © mykonoslive.tv

Τα νεότερα για τη φωτιά σε πλοίο ανοιχτά της Μυκόνου

Απομακρύνθηκαν από φορτηγό - οχηματαγωγό BLUE CARRIER 2, οι 29 επιβαίνοντες. Στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά σήμερα (25.9) το πρωί ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Μυκόνου.

Οι 29 επιβαίνοντες, εκ των οποίων 28 μέλη πληρώματος και ένας οδηγός φορτηγού, επιβιβάστηκαν στις σωστικές λέμβους του πλοίου ανοιχτά της Μυκόνου, στη συνέχεια παραλήφθηκαν από παραπλέοντα πλοία, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια στην Τήνο και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Μύκονος: Η φωτιά εκδηλώθηκε στο πλοίο ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο - Η ανακοίνωση τής Attica Group

Σε ανακοίνωσή, της η Attica Group αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 08:57, ενώ το BLUE CARRIER 2 εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς με ίδια μέσα και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη εκκένωση του πλοίου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διασφάλιση της ασφάλειας των επιβαινόντων.

Στο πλοίο επέβαιναν ένας επιβάτης, οδηγός φορτηγού, και 28 μέλη πληρώματος, οι οποίοι, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Η Attica Group σημειώνει ότι θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για το περιστατικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY