- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Γιώργος Μαζωνάκης: Η Αστυνομία στο σπίτι του στην Άνω Βούλα
Έρευνες και στο ιατρείο στο Κολωνάκι
Μαζωνάκης: Έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι του μετά τον αιφνίδιο θάνατό του
Στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη στην Άνω Βούλα βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί, λίγες ώρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 54χρονου τραγουδιστή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν περιπολία γύρω από τη μονοκατοικία όπου διέμενε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Το σπίτι ήταν κλειστό και, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρισκόταν κανείς στο εσωτερικό του.
Οι κινήσεις των Αρχών εντάσσονται στη διαδικασία που ακολουθείται σε περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου, ενώ η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες συνεχίζεται.
Νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν μεταβεί και στο ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι όπου είχε βρεθεί ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν από τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ιατρείο ήταν επίσης κλειστό και δεν κατέστη δυνατό να εισέλθουν σε αυτό εκείνη τη στιγμή.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε επισκεφθεί το ιατρείο το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί, στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ελπίς».
Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι ο τραγουδιστής προσκομίστηκε στις 16:45 χωρίς αυτόματη αναπνοή και χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί προχώρησαν σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση χωρίς επιτυχία και η ώρα θανάτου καταγράφηκε στις 17:40.
Το MEGA μετέδωσε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε αισθανθεί αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι και διακομίστηκε στο «Ελπίς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεταφέρεται από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων
«Εμφανιζόταν ως εργαζόμενη σε τρεις εταιρείες που δεν είχε ακούσει ποτέ»
Η τραγωδία που προκάλεσε τον νέο κύκλο ελέγχων
Ανήλικος εμπόδιζε το κορίτσι να αποχωρήσει από τον χώρο και την απειλούσε για τη ζωή της
Οι «αχυράνθρωποι» και τα χρέη
«Ομολόγησαν κάτι που έτσι και αλλιώς θα ήταν αυταποδεικτικό και θα έβγαινε» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή
«Και στον Κηφισό και στην Πικροδάφνη το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα αστικά λύματα» σημειώνει ο καθηγητής
Πού χρησιμοποιήθηκε και γιατί θεωρείται επικίνδυνο
Η γιατρός διέγραψε πληροφορίες από ιστοσελίδες που είχε αναζητήσει και για τη μιδαζολάμη
Η πρώτη εκτίμηση για τα αίτια
Ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του Χαράλαμπο Λυκούδη, καταγγέλλοντας ότι αθέτησε τη συμφωνία τους και βγήκε σε άλλο κανάλι
Έγινε γνωστός από την Trash TV, ενώ στη συνέχεια πέρασε στην πολιτική φτάνοντας στην προεδρία του ΛΑΟΣ
Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη
Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι υπερβαίνουν τα 1,4 εκατ. ευρώ
Σε απόγνωση βρίσκονται οι συγγενείς που αναζητούν δομές φροντίδας ενόψει της προθεσμίας εκκένωσης
Η θανατοποινίτισσα που επέζησε από την εκτέλεσή της
Εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. εγκληματική οργάνωση που «έστηνε» επιχειρήσεις με αχυρανθρώπους
Οι παρενέργειες που επιφέρουν στον οργανισμό
Οι ένοικοι επέστρεψαν στα σπίτια τους
Οι εξετάσεις βιοσυντονισμού και συναισθημάτων που του έκανε μέσω του χεριού του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.